Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Wilujeng sumping Konsultasi

Salaku produser baja ngarah di dunya, kami nyadiakeun produk pangalusna.

Naha milih kami

Urang bisa nyadiakeun sampel bebas bahan baja jeung produk, sarta nyadiakeun konsumén ngaliwatan logistik global, nu geus kacida muji ku konsumén.

  • Jasa Kami

    Jasa Kami

    'Integritas, Praktisitas sareng Kualitas' salaku Tujuan Layanan kami

  • Filsafat urang

    Filsafat urang

    Kredibilitas pikeun Kualitas Pangwangunan pikeun Continuity Ikhlas pikeun Babaturan

  • Prinsip kami

    Prinsip kami

    'Kualitas sareng Pelanggan Kahiji' salaku Prinsip kami

Populér

Produk urang

Urang bisa nyadiakeun sampel bebas bahan baja jeung produk, sarta nyadiakeun konsumén ngaliwatan logistik global, nu geus kacida muji ku konsumén.

Spésialisasi dina produksi baja salami 10 taun, produkna diékspor ka sakumna dunya.

saha urang

Shandong Jin Baicheng Metal Bahan Co., LTD., diadegkeun dina 2007, nyaéta parusahaan komprehensif ngahijikeun produksi baja, dagang, processing jeung distribusi logistik.Produk utama perusahaan nyaéta: plat stainless steel, pipa stainless steel, plat stainless steel, pipa dilas, sabuk, baja datar, Angle steel, stainless steel bar, channel steel, Angle steel, rod héksagonal, flanges, valves, kawat stainless steel, grinding piring, piring eunteung, tube baja, alloy pipa baja seamless, pipa minyak, pipa baja precision, pipa hidrolik, buleud baja, karbon buleud baja, alloy buleud baja, perlakuan panas baja buleud tur forging baja buleud, plat baja, plat alloy, Plat tahan tahan, piring tahan cuaca, piring boiler, baja choi, baja struktural karbon, kakuatan tinggi plat baja alloy low, tekanan wadah plat baja, boiler plat, kapang plat, alloy plat, sasak jeung plat baja, luhur-naékna baja wangunan , shipbuilding, plat baja platform produksi minyak, coil digulung tiis, coil digulung panas, coil galvanized, plat karbon, lambar galvanized, plat séng aluminium, ogé bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer rupa produk baja.Pausahaan ngabogaan shearing plat, flattening, motong, lathe, mesin pangeboran jeung alat processing mékanis lianna, bisa ngahasilkeun rupa spésifikasi propil jeung asesoris, bagian non-standar sarta sagala rupa wadahna pikeun konsumén, bahan bisa motong processing jualan, pikeun minuhan sarat customer. , JINBAICHENG produk geus kaliwat ISO9001, TS16949, BV, SGS jeung lembaga sertifikasi kawentar internasional lianna.Produk JINBAICHENG seueur dianggo dina sagala rupa widang sareng parantos ngaladénan langkung ti 10 taun.Konsumén sakuliah Afrika, Eropa, Amerika jeung saterusna, wilujeng sumping konsumén, pabrik jeung padagang cooperate kalawan kami.

  • Tentang Kami

Mitra Koperasi

  • tata motor
  • subaru
  • cmc
  • urang posco
  • bonafont
  • kilat
  • tindakan
  • pajeg
  • wbrc
  • bloptics