Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Disesuaikeun Food Grade Household Catering 8011 Aluminium Foil Roll Pikeun Pembungkusan Pangan Masak Barbecue Beku

Katerangan pondok:

Watekna: Lemes

Paké: Dahareun

Paduan: 8011-O

Kandelna: ngaropéa, High kandel

Tempat Asalna: Cina

Ngaran Brand:

Nomer modél: YR685


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Watek: Lemes

Pamakéan: Dahareun

Perawatan: Dicitak

Jenis: Gulung

Galunggung: 8011-O

ketebalan: ngaropéa, High kandel

Tempat Asal: Cina

Ngaran Brand:

Jumlah modél: YR685

Ngaran: pilem aluminium foil

Desain:Dumasar sarat anjeun

Warna: 1-9

Ukuran: Ukuran Custom Ditampi

MOQ: 500KG Aluminium foil pilem

Pangiriman: Express, Udara, Samudra

Bungkusan: Ku Karton

Tinta Tipe: Dahareun kelas Aluminium foil pilem

OEM: Sumuhun

Kamampuhan suplai: 1000000 Ton / Ton per Bulan Aluminium foil pilem

Rincian bungkusan: Bungkusan pilem aluminium foil: dina kotak karton atanapi sakumaha pamundut anjeun

Palabuhan: Cina

Pintonan produk

Aluminium foil roll
Aluminium foil roll1
Gulungan aluminium foil12

Kustomisasi

Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 15000 Gulungan)

bungkusan ngaropéa (Pesanan Min.: 15000 Gulungan)

Kustomisasi grafis (Min. Order: 15000 Rolls)

Waktos prosés

Jumlah (Rolls) 1 - 30000 > 30000
Est.Waktos (dinten) 35 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

Katerangan: pilem roll aluminium foil Ukuran karton: 30*30*45 cm
Struktur bahan: PET + AL + PE Ukuran palet: W1.1m * L1.1m * H1.1m
spésifikasi: ngaropéa NW 8-15kgs / ctn
Biaya nyieun silinder: USD85/warna GW 9-16 kg/ctn
Percetakan: Percetakan gravure Kuantitas / 20'FCL: kira-kira 15Ton
Warna: nepi ka 9 kelir Kuantitas / 40'FCL: sakitar 20 Ton
Harga Unit (FOB): USD4-4,3 per kg Port of loading: Yantian Shenzhen
MOQ: 500kg Pangiriman gancang: 15 poé
Desain: OEM (Logo percetakan) Negara asal: Cina/Daratan
Aplikasi: lem jsb
Fitur:
  • OEM roll Pilem;
  • Pangaruh percetakan anu seukeut sareng terang anu saé;
  • Rupa-rupa bahan, Eco-Friendly / Bungkusan Héjo pilihan;
  • Harta panghalang kelas munggaran, sealing kuat.
  • Non-leakage;
  • kualitas luhur + harga lumrah + sikap kerja dedicated
Sertipikat: ISO9001, Food kelas Test, .QS (kualitas aman) jeung sertipikat Heath
pamayaran: T / T, 30% deposit sareng biaya pembuatan silinder sateuacanna, kasaimbangan ngalawan salinan B / L
Perhatosan:Punten wartosan kami bahan, ketebalan, ukuran, warna percetakan sareng syarat khusus produk anu anjeun pikahoyong ku kituna kami tiasa nawiskeun anjeun kutipan. 

Fitur

Aluminium foil ngabogaan penampilan beresih, Saniter jeung ngagurilap, éta bisa terpadu kalayan loba bahan bungkusan bahan bungkusan lianna, sarta aluminium foil pangaruh percetakan permukaan leuwih hade tinimbang bahan séjén, sajaba, aluminium foil boga ciri di handap ieu:

(1) permukaan aluminium foil beresih, Saniter, euweuh baktéri atawa mikro-organisme teu bisa tumuwuh dina beungeut cai na.

(2) aluminium foil mangrupakeun bahan bungkusan non-toksik, éta bisa langsung kontak jeung dahareun tanpa ngarugikeun ka kaséhatan manusa.

(3) aluminium foil mangrupakeun jenis bahan bungkusan hambar euweuh bauan, moal nyieun bungkusan dahareun boga bau aneh.

(4) aluminium foil sorangan teu volatile, éta sorangan jeung dahareun rangkep moal garing atawa ngaleutikan.

(5) dina suhu luhur atawa hawa low, aluminium foil moal boga fenomena perméabilitas minyak.

(6) aluminium foil mangrupakeun jenis bahan bungkusan opak, jadi éta jenis bahan packing alus pikeun produk irradiation cahya panonpoé.

(7) aluminium foil boga plasticity alus, jadi bisa dipaké pikeun pak sagala jinis produk.Ogé bisa ngabalukarkeun sagala bentuk wadahna.

Parameter produk

Nomer barang GS45
Ukuran 45cm * 100m atanapi ngaropéa
Jenis produk Ngagugulung
Bahan eusi aluminium ≥ 99%
Galunggung-Temper 8011-O (Kadaharan Kelas A)
Aplikasi Nyimpen, bungkusan, manggang, baking, katirisan, pemanasan
Kandelna 9 - 30 mic
Panjangna 12m, 20m, 100m atanapi ngaropéa
Bungkusan Kotak warna + foil sabeulah / kotak warna + foil sabeulah + wadah plastik / dicitak PP leungeun baju + kantong / ngaleutikan bungkus jeung kertas dicitak / kantong gelembung plastik

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami