Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Pabrik Stainless Steel Babak Bar SS301 316 Sagi genep Bar

Katerangan pondok:

Tempat Asalna: Cina

Nomer modél: H2-H90mm

Aplikasi: Industri

pangmayaran: Equil Genep Angle bar

istilah harga: CIF CFR FOB urut Gawé

istilah pamayaran: 30% TT + 70% Kasaimbangan


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Standar: AiSi, ASTM, bs, DIN, GB, JIS

Kelas: 304 316 316l 310s 312

Tempat Asal: Cina

Jumlah modél: H2-H90mm

Tipe: Sarua

Aplikasi: Industri

Kasabaran: ± 1%

Service Processing: Bending, las, punching, Decoiling, motong

Ngaran produk: Pabrik stainless steel Babak bar ss201 304 sagi genep bar

pamayaran: Equil Genep Angle bar

MOQ: 1 Ton

Beungeut: BA/2B/NO.1/NO.3/NO.4/8K/HL/2D/1D

istilah harga: CIF CFR FOB EX-WORK

istilah pamayaran: 30% TT + 70% Balance

Bungkusan: Kotak Kayu Kuat

Palabuhan: Cina

Sarat Pangiriman: 7-15days

Panjangna: 6 atanapi sakumaha pamundut

Kamampuhan suplai: 5 Ton / Ton per Poé

Rincian bungkusan: Shanghai;Ningbo;Qingdao;Tianjin

Palabuhan: Shanghai;Ningbo;Qingdao;Tianjin

Pintonan produk

20201202095840790
20201202095840911
20201202095840468

Kustomisasi

Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 1 Ton)

Bungkusan khusus (Pesanan Min.: 1 Ton)

Kustomisasi grafis (Min. Order: 1Ton)

Waktos prosés

Kuantitas (Metrik Ton) 1 - 50 51 - 100 > 100
Est.Waktos (dinten) 7 15 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

SS400 Tiis digulung Genep Angle Steel Pikeun Bridges

1) Ukuran: 5-70mm
2) Bahan: Q345 / ST52
3) Standar: GB702-2008
4) Merk: efya

Panjelasan Produk

Ngaran Produk  Tiis digulung baja genep sudut, kualitas luhur tiis baja genep sudut, Q235 tiis digulung baja genep sudut, tiis digulung baja genep sudut pikeun struktur,
Bahan  Q195, Q235, Q345, A36, A572, SS400, SS540, SS400-540Series, S235JR-S355JR, A36-A992, ST37-2, Q345 / ST52, S235, S355, SM400B
Standar GB / T700-1988, GB / T706-2008, GB / T11263-2010, GB / T905-1994, GB702-2008,GB705-65, GB / T3078-2008, GB / T6725-2008, GB / T13793-92, ISO630 / E235B,JISG3101, JISG3131, JISG3106, DIN1025 / EN10034, DIN17100 / EN10025, jsb
Pamakéan Dipaké Pikeun Konstruksi Struktur, rékayasa témbok curtain, alat-alat mékanis, manufaktur kandaraan, jsb
Kategori produk Metalurgi, Mineral & Énergi
Perlakuan permukaan 1. bareness
2.galvanis
3.nyitak
Téhnik panas digulung atawa tiis digulung
Kandelna 3mm-13mm atanapi ku sarat customer urang
Panjangna 6m 9m 12m
Aplikasi Fastener, alat-alat mesin, sambungan pas, Sasak, jsb
Pamariksaan ISO9001-2000,
Bungkusan DI BUNDA
Pangiriman dina 20 poé
Palabuhan Pangiriman Pelabuhan Xingang, Tianjin, Cina
pangmayaran T / T L / C D / A D / P Western Union Duit Gram
Lain Pipa AND pas sakumaha screws na flange ogé bisa disadiakeun.

Sapertos: Tiis Rolled Genep Angle Steel (Gb / t 905-1994)

rubak tepi (mm) aréa bagian (mm2) beurat teoritis (kg / m)

3

7.794

0,0612

3.2

8.868

0,0696

3.5

10.61

0.0833

4

13.86

0.109

4.5

17.54

0.138

5

21.65

0.17

5.5

26.2

0.206

6

31.18

0.245

6.3

34.37

0.27

7

42.44

0.333

7.5

 

 

8

55.43

0.435

8.5

 

 

9

70.15

0,551

9.5

 

 

10

86.6

0.68

10.5

 

 

11

104.8

0.823

11.5

 

 

12

124.7

0.979

13

146.4

1.15

14

169.7

1.33

15

194.9

1.53

16

221.7

1.74

17

250.3

1.96

18

280.6

2.2

19

312.6

2.45

20

346.4

2.72

21

381.9

3

22

419.2

3.29

24

498.8

3.92

25

541.3

4.25

26

585.4

4.6

28

679

5.33

30

779.4

6.12

32

886.8

6.96

34

1001

7.86

35

 

1

36

1122

8.81

38

1251

9.82

40

1386

10.9

42

1528

12.01

45

1754

13.8

48

1915

15.7

50

2165

17

52

2433

19.1

55

2620

20.5

56

 

 

60

3118

24.5

63

 

 

65

3654

28.7

67

 

 

70

4244

33.1

75

4871

38.2

80

5543

43.5


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami