Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Tp304l / 316l Caang Annealed Tube Stainless Steel Pikeun Instrumentasi, Seamless Stainless Steel Pipa / Tube

Katerangan pondok:

Sertifikasi: ISO9001, 2015 & PED, ISO

Kamampuhan suplai: 300 Ton / Ton per Bulan

Service Processing: Bending, las, motong

Panjangna: 6M, 12M, 5-7 Mrandom panjangna, batur

Ngaran produk: seamless stainless steel pipe / tube

Standar: ASTM, ASTM A213/A321 304,304L, 316L

Jumlah modél: TP 304;TP304H;TP304L;TP316;TP316L

Baja Kelas: 300 Series, 310S, S32305, 316L, 316, 304, 304L

Widang Aplikasi: Instrumen, Kromatografi, Hidrolik, Tekanan Tinggi, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Standar: ASTM, ASTM A213/A321 304,304L, 316L

Tempat Asal: Cina

Ngaran Brand:

Jumlah modél: TP 304;TP304H;TP304L;TP316;TP316L

Tipe: Seamless

Baja Kelas: 300 Series, 310S, S32305, 316L, 316, 304, 304L

Aplikasi: Pikeun ngangkut cairan sareng gas

Las Tipe Jalur: Seamless

Luar diaméterna: 60.3mm

Kasabaran: ± 10%

Service Processing: Bending, las, motong

Kelas: 316L pipa seamless

Bentuk bagian: buleud

Alloy atanapi Henteu: Non-Alloy

Surface Finish: BA

Invoicing: ku beurat sabenerna

Pangiriman Time: 46-60 poé

Ngaran produk: seamless stainless steel pipe / tube

Sertifikasi: ISO9001: 2015 & PED, ISO

Pamariksaan: 100%

Widang Aplikasi: Instrumen, Kromatografi, Hidrolik, Tekanan Tinggi, jsb

Métode prosés: Cold Drawn

Bungkusan: Kasus Beusi

Bahan: 300 Series

Ukuran OD: DN8-DN450

Panjangna: 6M, 12M, 5-7 Mrandom panjangna, batur

Kamampuhan suplai: 300 Ton / Ton per Bulan

Pintonan produk

Tp304l(1)
Tp304l -4
Tp304l -1
Tp304l -3
Tp304l -2

Rincian bungkusan

Bungkusan:Kasus plywood,Kantong anyaman,Kasus besi,20" wadahna,40" wadahna.

Palabuhan: SHANGHAI / NINGBO palabuhan

Waktos prosés:

Kuantitas (Ton) 1 - 5 6 - 25 26 - 100 > 100
Est.Waktos (dinten) 3 7 15 Pikeun dirundingkeun

Katerangan Produk

Ngaran Pipa Steel Welded Steel
Ukuran Diaméter luar 10,3 ~ 610 mm
Ketebalan Tembok 1.24 ~ 52.37 mm, Ukuran tiasa disaluyukeun
Panjangna Kurang ti 12 m
Standar    GB12771-91, ASTM A1053/A1053M-06, ASTM A268/A268M-05A, ASTM A269-07
ASTM A270-03A, ASTM A312/A312M-06, ASTM A358/A358M-05, ASTM A632-04
ASTM A789/A789M-05b, ASTM A790/A790M-05b, ASTM A872/A872M-07A, ASTM
A949/A949M-01(2005), ASTM A999/A999M-04A
Pamakéan Bahan wangunan konstruksi, bracket témbok curtain, guardrail / bahan handrail,
minyak bumi jeung transmisi gas, batubara, hiasan, rékayasa kimia, kadaharan
ngolah, pamakéan tatanén, pipa indoor, manaskeun cai, alat keur ngagolakkeun, bak mandi jsb.
Ends Protector Cap pipa plastik dina duanana tungtung
Téhnik Tiis Digulung
Surface Réngsé Polishing grit400/grti600/grti800 jsb
Bentuk Bagéan Buleud, Bevled
Bungkusan Bungkusan Batin: Caps dina duanana tungtung, baja perjalanan kuat dina unggal kebat,
Bungkus luar: PE Wrapping luar,
Métode Packing Standar Ékspor (Bundel sareng strip baja, palet baja),
shipped kalawan 20 'atanapi 40' wadahna atawa di carrier bulk.
Salaku Request Palanggan.
Palabuhan Pelabuhan Xingang, Tianjin, Cina
Tanggal Pangiriman Numutkeun kuantitas sareng spésifikasi unggal pesenan
pangmayaran L/C, T/T, Western Union, Alibaba Perdagangan Jaminan

Kelas Bahan

Standar Amérika Baja Austenitik:
TP304, TP304L, TP304H, TP304N, TP310S, TP316, TP316L, TP316Ti, TP316H, TP317, TP317L, TP321, TP321H, TP347, TP347H…
Duplex Steel: S32101, S32205, S31803, S32304, S32750, S32760
Lain:TP405, TP409, TP410, TP430, TP439,...
Standar Éropa .

Produk Kami

Kami produsén profésional ti pipa stainless steel, pipe stainless steel seamless.

01) Ngaran komoditi: pipe stainless steel seamless

02) Métode prosés: digulung tiis / ditarik tiis

03) Surface finish: annealed / pickling (AP), Bright Annealed (BA)

04) Bahan: TP304, TP304L, TP304/304L, TP310/S, TP316, TP316L, TP316/316L, TP317L, TP321, TP347/H S31803, 904L

05) Standar: ASTM (ASME) SA/A213/M ASTM(ASME)269 ASTM(ASME)312 JIS G3459 JIS G3463 DIN 17456 DIN 17458

06) Ukuran:a) OD: Φ6 – Φ219mm (1/4" nepi ka 6") ;b) Jadwal: 5/5S, 10/10S, 20/20S, 40/40S, 80/80S, 120/120S, 160/160S, acc.mun ANSI B36.19/36.10

07) Panjangna: Max.17 méter (spésifik atanapi acak)

08) kaayaan pangiriman: annealed, pickled & digosok

09) Aplikasi:

a) Industri jasa umum (minyak bumi, pangan, kimia, kertas, pupuk, lawon, penerbangan sareng nuklir)

b) Transpor cairan, gas jeung minyak

c) Tekanan jeung transmisi panas

d) Konstruksi jeung ornamén

e) Alat tukeur panas boiler

10) Packing: kantong plastik pikeun tiap sapotong lajeng dipak dina kasus kai seaworthy

11) Min kuantitas pesenan: 1 métrik ton atanapi kana hungkul

12) Tanggal pangiriman: Min.30 dinten sareng rundingan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami