Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Pabrik Pasokan High Purity Alloy Plate

Katerangan pondok:

Nurutkeun kana pamakéan profésional, aya pelat pikeun drum minyak, pelat enamel, pelat bullet-bukti, jsb .;Numutkeun lapisan palapis permukaan, aya pelat ipis galvanized, pelat ipis tin-plated, pelat ipis kalungguhan-plated, pelat baja komposit plastik, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Komponén struktural

merek C Si Mn P S V Nb Al Ti
Q345A ≤0.20 ≤0,55 1.00-1.60 ≤0,045 ≤0,045 0.02-0.15 0,015-0,060   0.02-0.20
Q345B ≤0.20 ≤0,55 1.00-1.60 ≤0,040 ≤0,040 0.02-0.15 0,015-0,060   0.02-0.20
Q345C ≤0.20 ≤0,55 1.00-1.60 ≤0,035 ≤0,035 0.02-0.15 0,015-0,060 ≥0,015 0.02-0.20
Q345D ≤0.18 ≤0,55 1.00-1.60 ≤0,030 ≤0,030 0.02-0.15 0,015-0,060 ≥0,015 0.02-0.20

Pintonan produk

Plat alloy2
Plat alloy3
Plat alloy

Pasipatan fisik

merek Sipat mékanis
12Mn2A Ketebalan ≤ 4mm pelat baja Ketebalan > 4mm pelat baja Brinell karasa HBW No leuwih gede ti
  Kakuatan tensile Rm N/m ㎡ Elongation sanggeus putus A11.3% Teu kurang ti Kakuatan tensile Rm N/m ㎡  Elongation sanggeus putus A11.3% Teu kurang ti
12Mn2A 390-570 22 390-570 23 ----
45Mn2A 590-835 12 590-835 13 --
20CrA 390-590 18 390-590 20  
38CrA 540-735 16 540-735 18 ----
40CrA 540-735 14 540-730 16 --
20CrMnSiA 490-685 18 490-685 21 --
25CrMnSiA 570-720 18 570-720 20 229
30CrMnSiA 540-735 16 540-735 19 229
35CrMnSiA 590-785 14 590-785 16 -
18CrMn2MoBA 440-640 20 440-640 22 217
30CrSiMoVA QQ709023242 - - - 217

aplikasi has

Nurutkeun kana pamakéan profésional, aya pelat pikeun drum minyak, pelat enamel, pelat bullet-bukti, jsb .;Numutkeun lapisan palapis permukaan, aya pelat ipis galvanized, pelat ipis tin-plated, pelat ipis kalungguhan-plated, pelat baja komposit plastik, jsb.

Produk utama

1.Klasifikasi ku ketebalan: (1) plat ipis;(2) piring sedeng;(3) plat kandel;(4) plat kandel tambahan.

2.Klasifikasi ku métode produksi: (1) lambar baja panas-digulung;(2) lambar baja tiis-digulung.

3.Klasifikasi ku ciri permukaan: (1) lambar galvanized (hot dip galvanized lambar, elektro galvanized lambar);(2) lambaran tin-plated;(3) lambaran baja komposit;(4) lambar baja coated warna.

4.Klasifikasi ku aplikasi: (1) Sasak plat baja;(2) pelat baja alat keur ngagolakkeun;(3) pelat baja Shipbuilding;(4) plat baja armor;(5) pelat baja mobil;(6) Roofing plat baja;(7) pelat baja struktural;(8) plat baja listrik (silikon lambar baja);(9) Spring baja plat;(10) Sasmita umum Jepang séjén tina pelat baja pikeun struktur umum jeung mékanis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami