Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Warta

  • Bubuka Umum Kelas 430 stainless steel (tungtung)

    Bubuka Umum Kelas 430 stainless steel (tungtung)

    Perkenalan Umum Kelas 430 stainless steel Kelas 430 stainless steel nyaeta ku tebih paling ditéang-sanggeus non-hardenable, tipe kromium lempeng tina stainless steel.Ieu mangrupakeun alloy umum-Tujuan nu ragrag dina kelas ferritc stainless steel.Tipe 430 nawiskeun kombinasi anu saé tina (mil...
    Maca deui
  • Bubuka Umum Kelas 316L stainless steel

    Bubuka Umum Kelas 316L stainless steel

    Perkenalan umum tina 316L stainless steel: 316L mangrupakeun Kelas tina bahan stainless steel.AISI 316L mangrupikeun labél Amérika anu cocog, sareng SUS 316L mangrupikeun labél Jepang anu cocog.Utamana ngandung Cr, Ni, Mo, inohong nunjukkeun kira perséntase.316L stainless steel dipaké dina p ...
    Maca deui
  • Bubuka umum Kelas 310 stainless steel

    1.General Properties Alloy 310 (UNS S31000) mangrupa stainless steel austenitic dikembangkeun pikeun pamakéan dina suhu luhur aplikasi tahan korosi.Alloy tahan oksidasi nepi ka 2010oF (1100oC) dina kaayaan siklik hampang.Kusabab kromium tinggi na kandungan nikel sedeng, Alloy 31 ...
    Maca deui
  • Bubuka umum Kelas 304 stainless steel

    Bubuka umum Kelas 304 stainless steel

    1.What nyaeta 304 stainless steel 304 stainless steel, ogé katelah 304, mangrupakeun jenis baja anu loba dipaké dina manufaktur loba tipena béda panerapan jeung barang awét.Ieu mangrupakeun alloy baja tujuan umum kalawan sauntuyan sipat sarta aplikasi.304 stainless steel mangrupakeun pisan ...
    Maca deui
  • Bubuka umum Kelas 201 stainless steel

    Shandong Jinbaicheng Metal Bahan Co., Ltd perenahna di Kota Liaocheng Cina, fokus dina aréa stainless pikeun leuwih ti 15 years.With rojongan ti pabrik, urang tetep stock badag tina tiis tur panas digulung coils stainless steel, kalawan kelas 304 / 304L, 316L, 430, 409L, 201 jsb Urang boga sli urang sorangan ...
    Maca deui
  • Patarosan anu sering ditaroskeun ti para nasabah

    Warna Stainless steel coil Produsén, warni stainless steel plat / lambar Stockholder, SS coil / strip Éksportir Di CHINA.(1) Sasmita stainless steel nu bisa dijieun Urang mindeng ditanya ngeunaan bahan anu bisa dipaké pikeun rengse finish Geter stainless steel.Tahan karat...
    Maca deui
  • Naon bédana antara J1 J2 J3 J4 J5 tina Stainless Steel SUS201?

    Naon bédana antara J1 J2 J3 J4 J5 tina Stainless Steel SUS201?

    Shandong Jinbaicheng Metal Materials Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun produksi stainless steel, perdagangan, pamrosésan, logistik sareng distribusi.Plat stainless steel / coil / pipe / bar Produsén, Stockholder, Éksportir Di CHINA.1. Di handap ieu rangking eusi unsur...
    Maca deui
  • Naon coil stainless steel?

    Naon coil stainless steel?

    Produsén coil stainless steel, pelat stainless steel / lambar Stockholder, SS coil / strip Éksportir Di CHINA.Stainless steel mimitina dihasilkeun dina slabs, nu lajeng nempatkeun ngaliwatan prosés konvérsi maké Z gilinding, nu ngarobah slab kana coil saméméh rolling salajengna.Ieu w...
    Maca deui
  • FAQs tina stainless steel warna

    JINBAICHENG METAL mangrupikeun Produsén coil stainless steel, Pemegang saham stainless steel, Ékspor Di CHINA.1.Can Anjeun nambahkeun warna kana stainless steel?Jawabna enya!Anjeun tiasa ngawarnaan stainless steel ngagunakeun rupa-rupa métode anu bakal masihan anjeun katingal pasti tur ngarasa yen Anjeun bade pikeun.Jadi...
    Maca deui