Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

High Speed ​​Steel Hss Babak Steel Bar Steel Rod Babak Din 1.3247/Astm Aisi m42/Jis Skh59

Katerangan pondok:

Sertifikasi: ISO 9001, TUV, BV, CE, ABS

Baja Kelas: DIN 1.3247 / ASTM AISI M42 / JIS SKH59

Service Processing: Tiis ditarik, grinding, Peeling, perlakuan panas ment

Perlakuan permukaan: Hideung, Grinded, Peeled, Kasar ngancik, Digosok

Kauntungannana: diaméterna leutik ti 2.0-35.0mm kalawan kasabaran precision tinggi

kaayaan pangiriman: tiis ditarik, quenchen na tempered, grinding centerless

Nomer modél: DIN 1.3247/ASTM AISI M42/JIS SKH59, DIN 1.3247/ASTM AISI M42/JIS SKH59


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Baja Kelas: DIN 1.3247 / ASTM AISI M42 / JIS SKH59

Standar: AiSi, ASTM, DIN, GB, JIS

Tempat Asal: Cina

Nomer modél: DIN 1.3247/ASTM AISI M42/JIS SKH59, DIN 1.3247/ASTM AISI M42/JIS SKH59

Téhnik: finish tiis atawa prehardened

Aplikasi: Alat Steel Bar

Galunggung Atawa Henteu: Nyaeta alloy

Paké husus: kapang Steel

Tipe: Galunggung Steel Bar

Kasabaran: ± 1%

Kelas: h7 h8 h9 h10 h11

Ngaran produk: High Speed ​​Alat Steel

Bahan: Baja Paduan

kaayaan pangiriman: tiis ditarik, quenchen na tempered, grinding centerless

Service Processing: Tiis ditarik, grinding, Peeling, perlakuan panas ment

kauntungan: diaméterna leutik ti 2.0-35.0mm kalawan kasabaran precision tinggi

Packing: Waterproof packing

Stanrard: AISI, ASTM, DIN, JIS

Perlakuan permukaan: Hideung, Grinded, Peeled, Kasar ngancik, Digosok

Sertifikasi: ISO 9001, TUV, BV, CE, ABS

Pintonan produk

M42-3
M42-4
M42-1

Rincian bungkusan

Kami bungkusan ékspor, bungkusan kotak kayu, atanapi numutkeun sarat palanggan

Palabuhan: Qingdao Atawa Shanghai

Waktos prosés:

Kuantitas (Ton) 1 - 2 3 - 100 > 100
Est.Waktos (dinten) 7 10 Pikeun dirundingkeun

Katerangan Produk

Tipe Tiis digambar atawa casting
Diameter 4-600mm (3/8"-25")
Panjangna 3000mm, 5800mm, 6000mm, 9000m, 12000mm jsb.
Standar ASTM JIS AISI GB DIN EN
Surface Réngsé BA, 2B, NO.1, NO.4, 4K, HL ,8K
Aplikasi Hal ieu loba dipaké dina-suhu luhur jeung industri listrik, alat médis, konstruksi, kimia, industri pangan, tatanén, sarta komponén kapal.Ogé lumaku pikeun bungkusan dahareun jeung inuman, suplai dapur, karéta, pesawat, belts conveyor, kandaraan, bolts, kacang, cinyusu, sarta layar bolong jsb.
Sertifikasi ISO, SGS, BV
Téhnik Tiis digambar atawa casting
Ujung Mill Tepi / Slit Tepi
Kualitas Inspeksi SGS
Kelas (ASTM UNS) 201 202 301 304 304L 321 316 316L 317L 347H 309S 310S 904L S32205 2507 254SMOS 32760 253MA N08926 jsb.
Kelas (EN) .
Pasar utama Asia / Éropa / Amérika Kidul
Ngaran Brand TISCO BAOSTEEL
Waktos pangiriman Dina 7-10 Poé Gawé
Palabuhan Loading Xingang, Cina sareng Pelabuhan Utama Cina anu sanés
Sarat Harga CIF CFR FOB urut Gawé
Ékspor Bungkusan Kertas Waterproof, Steel Strip Dipak sareng Paket Standar Ékspor Seaworthy, atanapi pakét khusus
Kamampuhan suplai 5000 Ton / Ton per Bulan
Sarat pamayaran T / T L / C sareng Western Union jsb.
Dimensi wadahna GP 20ft: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Luhur) 24-26CBMGP 40ft: 12032mm (Panjang) x2352mm (Rubak) x2393mm (Luhur) 54CBM40ft HC: 12032mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2698mm (Luhur) 68CBM

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami