Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

5mm 10mm Kandel Aluminium Lambaran Plate 1050 1060 1100 Alloy Lambaran Aluminium

Katerangan pondok:

Ketebalan: 0.2mm-60mm

Sampel: 0.2mm-60mm

pengiriman barang: Rojongan angkutan barang Laut

Kelas: 1000/2000/3000/4000/5000/6000/7000 Runtuyan

Watek: T3-T8, T5, T6, H114, H112

Aplikasi: Industri, Hiasan, Dahareun

rubak: 1000mm-2000mm, 1000mm-2000mm


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

pengiriman barang: Rojongan angkutan barang Laut

Kelas: 1000/2000/3000/4000/5000/6000/7000 Runtuyan

Watek: T3-T8, T5, T6, H114, H112

Jenis: Piring/lembar

Aplikasi: Industri, Hiasan, Dahareun

rubak: 1000mm-2000mm, 1000mm-2000mm

Perlakuan permukaan: Brush.and Blast.checkered.embossed

Alloy atanapi Henteu: Non-Alloy

Tempat Asal: Cina

Ngaran produk: kakuatan High plat alloy aluminium 5083 5052 H32 6mm aluminium lambar fo

Galunggung: 1100 / 1050 / 1060 / 3003 / 6061 / 6063

Permukaan: Brush.and Blast.checkered.embossed

Standar: ASTM, JIS, DIN, GB

Sertifikasi: MTC, SGS

Ukuran: 1000 * 2000mm atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.5mm - 6mm atawa sakumaha diperlukeun

Wangun: Datar, Embossed, plat aluminium Checkered

Sadia: 1000 Ton / Ton per Bulan lambaran Aluminium

Rincian bungkusan: Aluminium piring lambar packing dina pallets kai, pakét cai-bukti atawa sakumaha per customer diperlukeun

Palabuhan: Cina

Pintonan produk

20211103092557
211102095538
102a095w1s50a2

Kustomisasi

bungkusan ngaropéa (Min. Order: 1000 Ton)

Logo ngaropéa (Min. Order: 1000 Ton)

Kustomisasi grafis (Min. Order: 1000 Ton)

Langkung sakedik

Waktos prosés

Kuantitas (Ton) 1 - 10 11 - 50 51 - 100 > 100
Est.Waktos (dinten) 3 7 8 Pikeun dirundingkeun

Galunggung Struktur Steel Plate

Sasmita baja dipaké pikeun rancang struktur rékayasa penting jeung bagian mesin disebut alloy struktural steels.It boga kakuatan tinggi na kateguhan, hardenability alus, teu brittleness watek atra, wates kacapean tinggi na sababaraha résistansi dampak sanggeus quenching na tempering, sarta dampak suhu low alus. kateguhan.Utamana kaasup baja struktural low-alloy, alloy baja carburized, alloy quenched na tempered baja, alloy spring baja, sarta ball bearing baja.

spésifikasi

Kelas

Cina

Amérika

Jepang

Jérman

15CrMo

4119

SCM415

18CrMO4

35CrMo

4135

SCM35

34CrMo4

42CrMo

4140

SCM440

42CrMo4

20CrMo

4118

SCM420

18CrMo4

38CrMoAl

ASTMA355-00

SACM 645

21CrAlMo

15CrMn

5115

SMnC 420

16MnCr5

20Cr

5120

SCr420

17Cr3

40Cr

5140

SCr440

41Cr4

Katerangan Produk

Ngaran Produk s355jr q345b astm a516 kelas 70 piring
Kandelna 3mm ~ 300mm, 2mm-100mm nyaeta ketebalan umum, ogé bisa ngaropéa
Lebar 1000 ~ 3000mm, lebar umum nyaéta 1250mm, 1500mm, 2000mm, 2200mm
Panjangna 1000 ~ 12000mm, tiasa salaku cut pamundut anjeun
Beungeut Beresih, rengse, blasting sarta lukisan atawa sakumaha pamundut anjeun
Pangiriman Hot Rolled, Dikadalikeun Rolling, Normalizing, Annealing, Tempering, Quanching, Q + T
Bungkusan Strapping Steel, ngalereskeun dina Wadahna, tiasa nyaluyukeun
Toleransi ketebalan ± 0,3 mm
Aplikasi Ieu utamana dipaké pikeun nyieun bagian struktural kayaning girder mobil, beam, aci transmisi jeung bagian chassis mobil, nu bisa ngurangan
beurat bagian.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami