Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

High Precision Custom Kuningan Tube Jeung Padet Rod

Katerangan pondok:

Pangukuran purity

Kemurnian kuningan tiasa diukur nganggo prinsip Archimedes, dimana volume sareng massa sampel diukur, teras persentase tambaga anu aya dina kuningan tiasa diitung dumasar kana dénsitas tambaga sareng dénsitas séng.


Rincian produk

Tag produk

Komponén struktural

Pangukuran purity

Kemurnian kuningan tiasa diukur nganggo prinsip Archimedes, dimana volume sareng massa sampel diukur, teras persentase tambaga anu aya dina kuningan tiasa diitung dumasar kana dénsitas tambaga sareng dénsitas séng.

Kuningan biasa

Ieu mangrupakeun alloy tambaga jeung séng.

Nalika eusi séng kirang ti 35%, séng bisa leyur dina tambaga pikeun ngabentuk alfa-fase tunggal, disebut kuningan fase tunggal, plasticity alus, cocog pikeun panas tur tiis ngolah mencét.

Lamun eusi séng téh 36% ~ 46%, aya α fase tunggal jeung β solusi padet dumasar kana tambaga jeung séng, nu disebut kuningan biphasic, fase β ngajadikeun kuningan turunna plasticity jeung naékna kakuatan tensile, ngan cocog pikeun ngolah tekanan panas.

Lamun urang terus ngaronjatkeun fraksi massa séng, kakuatan tensile nurun tur teu boga nilai pamakéan.

Kodeu dituduhkeun ku "H + angka", H hartina kuningan, sarta angka hartina fraksi massa tambaga.

Contona, H68 hartina kuningan ngandung 68% tambaga jeung 32% séng, sarta casting kuningan dimimitian ku kecap "Z", kayaning ZH62.

Contona, ZCuZnzn38 hartina kuningan casting kalawan 38% séng jeung jumlah sésana tambaga.

H90, H80 milik kuningan fase tunggal, konéng emas.

H59 nyaéta kuningan duplex, anu loba dipaké pikeun bagian struktural pakakas listrik, kayaning bolts, kacang, washers, cinyusu jeung saterusna.

Sacara umum, kuningan fase tunggal dianggo pikeun ngolah deformasi tiis sareng kuningan fase dua dianggo pikeun ngolah deformasi panas.

Kuningan husus

The multi-alloy dibentuk ku nambahkeun elemen alloying séjén kana kuningan umum disebut kuningan husus.Unsur anu sering ditambihan nyaéta timah, timah, aluminium, sareng sajabana, sareng sasuai tiasa disebat timah kuningan, kuningan timah, kuningan aluminium.Tujuan nambahkeun elemen alloying.Tujuan utama nyaéta pikeun ningkatkeun kakuatan tensile sareng ningkatkeun kamampuan prosés.

Kodeu: "H + lambang unsur tambahan utama (iwal séng) + fraksi massa tambaga + fraksi massa unsur ditambahkeun utama + fraksi massa elemen séjén".

Salaku conto: HPb59-1 nunjukkeun yén fraksi massa tambaga nyaéta 59%, fraksi massa kalungguhan anu ngandung unsur aditif utama nyaéta 1%, sareng kasaimbangan séng nyaéta kuningan timah.

Pintonan produk

Kuningan2
Kuningan3
Kuningan

Pasipatan fisik

Sipat mékanis kuningan béda jeung eusi séng alatan jumlah séng béda dina kuningan.Pikeun α kuningan, duanana σb jeung δ ngaronjat terus-terusan nalika eusi séng naek.Pikeun (α+β) kuningan, kakuatan suhu kamar naek terus nepi ka eusi séng ngaronjat nepi ka kira 45%.Lamun eusi séng ngaronjat salajengna, kakuatan nurun sharply alatan penampilan leuwih rapuh r-fase (Cu5Zn8 solusi solid basis sanyawa) dina organisasi alloy.(The plasticity suhu kamar tina (α + β) kuningan salawasna turun kalayan ngaronjatna kandungan séng. Ku alatan éta, alloy tambaga-séng kalawan eusi séng leuwih ti 45% teu boga nilai praktis.

Kuningan biasa dipaké dina rupa-rupa aplikasi kayaning belts tank cai, suplai cai sarta pipa drainase, medallions, pipa corrugated, pipa serpentine, pipa kondensasi, cangkang jeung sagala rupa produk punching ngawangun kompléks, hardware leutik, jsb Jeung kanaékan eusi séng ti H63 mun H59, aranjeunna ogé bisa tahan pamrosésan kaayaan panas, sarta lolobana dipaké dina sagala rupa penjuru mesin sarta panerapan listrik, stamping bagian jeung alat musik.

Dina raraga ngaronjatkeun résistansi korosi, kakuatan, karasa jeung machinability kuningan, jumlah leutik (umumna 1% nepi ka 2%, sababaraha nepi ka 3% nepi ka 4%, saeutik pisan nepi ka 5% nepi ka 6%) tina timah, aluminium, mangan, beusi, silikon, nikel, kalungguhan jeung elemen séjén ditambahkeun kana alloy tambaga-séng pikeun ngabentuk ternary, quaternary, atawa malah lima unsur alloy, nu kuningan kompléks, ogé katelah kuningan husus.

pamakéan has

Kuningan gaduh résistansi ngagem anu kuat, kuningan sering dianggo dina pembuatan klep, pipa cai, AC pipa sambungan mesin internal sareng éksternal sareng radiator, jsb.

Produk utama

Kuningan ditimbal

Timah praktis teu leyur dina kuningan sarta disebarkeun dina wates sisikian dina bentuk massa bébas.Aya dua jenis timah kuningan numutkeun organisasina: α sareng (α+β).α timah kuningan ngan bisa tiis cacad atawa panas extruded kusabab pangaruh ngabahayakeun tina kalungguhan jeung plasticity low dina suhu luhur.(α + β) kuningan kalungguhan boga plasticity alus dina suhu luhur sarta bisa ngajalin.

Timah kuningan

Sajaba timah ka kuningan nyata bisa ngaronjatkeun daya tahan panas alloy, utamana pikeun ngaronjatkeun kamampuh nolak korosi seawater, jadi kuningan timah boga ngaran "kuningan laut".

Tin bisa leyur kana solusi padet dumasar tambaga, pangaruh strengthening solusi padet.Sanajan kitu, kalawan kanaékan eusi tin, alloy bakal muncul rapuh r-fase (CuZnSn sanyawa), nu teu kondusif kana deformasi palastik tina alloy, jadi eusi tin kuningan tin umumna dina rentang 0,5% nepi ka 1,5%.

Kuningan timah anu biasa dianggo nyaéta HSn70-1, HSn62-1, HSn60-1, jsb. Urut nyaéta alloy alfa kalayan palastik anu luhur sareng tiasa diolah ku tekanan tiis atanapi panas.Dua sasmita dimungkinkeun boga (α + β) organisasi dua-fase, sarta mindeng muncul jumlah leutik r-fase, plasticity suhu kamar teu luhur, sarta ngan bisa deformed dina kaayaan panas.

Mangan kuningan

Mangan boga kaleyuran badag dina kuningan padet.Tambahkeun 1% nepi ka 4% tina mangan dina kuningan, nyata bisa ngaronjatkeun kakuatan sarta lalawanan korosi tina alloy, tanpa ngurangan plasticity na.

Mangan kuningan boga (α + β) organisasi, ilahar dipaké nyaéta HMn58-2, sarta kinerja processing tekanan dina kaayaan tiis tur panas cukup alus.

Kuningan beusi

Dina kuningan beusi, beusi precipitates salaku partikel fase-euyeub beusi, refines séréal salaku inti, sarta nyegah tumuwuhna séréal recrystallized, sahingga ngaronjatkeun sipat mékanis jeung sipat prosés alloy nu.Eusi beusi dina ferrobrass biasana handap 1,5%, sarta organisasi na nyaeta (α + β), kalawan kakuatan tinggi na kateguhan, plasticity alus dina suhu luhur, sarta deformable dina kaayaan tiis.Kelas anu biasa dianggo nyaéta Hfe59-1-1.

Nikel kuningan

Nikel jeung tambaga bisa ngabentuk solusi solid kontinyu, nyata ngembangna wewengkon fase alfa.Penambahan nikel kana kuningan tiasa sacara signifikan ningkatkeun résistansi korosi kuningan dina atmosfir sareng cai laut.Nikel ogé raises suhu recrystallization kuningan jeung promotes formasi séréal finer.

HNi65-5 nikel kuningan boga organisasi alfa-fase tunggal, kalawan plasticity alus dina suhu kamar, ogé bisa cacad dina kaayaan panas, tapi eusi najis kalungguhan kudu mastikeun dikawasa, disebutkeun eta serius bakal deteriorate sipat processing panas tina. alloy nu.

spésifikasi perlakuan panas

Suhu ngolah panas 750 ~ 830 ℃;hawa annealing 520 ~ 650 ℃;suhu low annealing suhu 260 ~ 270 ℃ pikeun ngaleungitkeun setrés internal.

Kuningan lingkungan C26000 C2600 plasticity alus teuing, kakuatan tinggi, machinability alus, las, résistansi korosi alus, exchanger panas, tabung pikeun pembuatan kertas, mesin, bagian éléktronik.

spésifikasi (mm): spésifikasi: ketebalan: 0.01-2.0mm, rubak: 2-600mm.

Teu karasa: O, 1/2H, 3/4H, H, EH, SH, jsb.

Standar lumaku: GB, JISH, DIN, ASTM, EN.

Fitur: kinerja motong alus teuing, cocog pikeun lathe otomatis, CNC lathe processing bagian-precision tinggi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami