Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

State Grid Dx51d 275g g90 Cold Rolled Coil / Hot Dip Galvanized Steel Coil / Plate / Strip

Katerangan pondok:

Nomer modél: SGCC DX51D

Tipe: Steel Coil, Hot-Galvanized Steel Lambaran

Aplikasi: Mesin, konstruksi, aerospace, industri militér

Paké husus: Luhur-kakuatan Steel Plate

Lebar: Sarat konsumén '

Panjangna: Sarat konsumén '


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Standar: AiSi, ASTM, bs, DIN, GB, JIS

Kelas: SGCC DX51D

Tempat Asal: Cina

Ngaran Brand:

Jumlah modél: SGCC DX51D

Tipe: Steel Coil, Hot-Galvanized Steel Lambaran

Téhnik: Hot Rolled

Perlakuan beungeut: coated

Aplikasi: Mesin, konstruksi, aerospace, industri militér

Paké husus: High-kakuatan Steel Plate

Lebar: Sarat konsumén '

Panjang: Sarat konsumén '

Kasabaran: ± 1%

Service Processing: Bending, Decoiling, motong

Waktos pangiriman:7 poé

Ngaran produk: Galvanized Steel Coil

Kecap konci: Lambaran Galvanzied

kecap konci: Galvanized Steel Roll

Konci produk: Galvanized Steel Coil Corrugated Roofing Lambaran

kecap konci: S280GD + Z Prepaint Steel Coil

Bahan: SGCC / CGCC / TDC51DZM / TDC52DTS350GD / TS550GD / DX51D + Z

Surface: Sarat Palanggan

MOQ: 1 Ton

Warna: Konsumén Sampel Warna

Sampel: Sampel Disadiakeun

Kamampuhan suplai: 000 Ton / Ton per Bulan

Rincian bungkusan: bungkusan roduct tiasa disaluyukeun dumasar kana palanggan sareng numutkeun standar pabrik

Palabuhan: Qingdao

Pintonan produk

Tiis digulung coil-1
Tiis digulung coil-2
Coil digulung tiis

Kustomisasi

Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 1 Ton)

Bungkusan khusus (Pesanan Min.: 1 Ton)

Kustomisasi grafis (Min. Order: 1Ton)

Waktos prosés

Kuantitas (Ton) 1 - 10 11 - 30 31 - 50 > 50
Est.Waktos (dinten) 5 7 12 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

Kuantitas (Ton) 1 - 300 > 300
Est.Waktos (dinten) 12 Pikeun dirundingkeun
plat baja Galvanized: SPESIFIKASI PARAMETER
komoditi Hot Dipped Galvanized Steel Coil, Galvanized Steel Coil
Kelas: Q195, Q235
SGCC, SGCH, SGC340 SGC400 SGC440 SGC490 SGC570
SGHC SGH340 SGH400 SGH440 SGH490 SGH540
DX51D DX52D DX53D DX54D
S220GD S250GD S280GD S320GD S350GD S400GD S500GD S550GD
Standar: ISO, JIS, ASTM, AS EN
Dilapis séng: 40-300g/m2
Perlakuan permukaan: Kromatis sareng diminyakan, sareng sireum-ramo
Teu karasa: Softy, satengah teuas sarta kualitas teuas
Kandel: 0.12-5.0mm
lebar: 90-1500mm
Kamampuhan suplai: 40000MT / sasih
beurat Coil: 3-8MT / Coil atanapi sakumaha pamundut anjeun
MOQ: 1MT
bungkusan: standar ékspor, seaworthy
Substrat: Substrat Gulung Tiis, Substrat Gulung Panas
ID: 508mm atanapi 610mm
Istilah Dagang: FOB, CFR, CIF
Syarat pembayaran: T/T, L/C dina tetempoan, West Union, D/P, D/A, Paypal
Waktos pangiriman: 10-20days sanggeus urutan dikonfirmasi
Port muatkeun: Tianjin, Qingdao sareng palabuhan Shanghai
Ukuran wadahna: GP 20ft: 5898mm (Panjang) x2352mm (Rubak) x2393mm (Luhur)
GP 40ft: 12032mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Luhur)
40ft HC: 12032mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2698mm (Luhur)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami