Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Hot Sale 301 301 35mm ketebalan eunteung digosok coil stainless steel

Katerangan pondok:

Ketebalan: 0.2-20mm, 0.2-20mm

jasa processing: las, punching, motong, bending na uncoiling

Packing: Standar Kelautan packing

Bahan: 201 / 304 / 304L / 316 / 316L / 430 plat stainless steel

Kapasitas suplai: 2000000 kg / bulan

Rincian bungkusan: numutkeun kabutuhan palanggan.


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Pengiriman barang: Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan darat · Angkutan Udara

Tempat Asal: Shandong, Cina

Ketebalan: 0.2-20mm, 0.2-20mm

Standar: AiSi

rubak: 600-1250mm

Sertipikat: ce, SNI, sirm

Kelas: 300 Series

Kasabaran: ± 1%

Service Processing: las, punching, motong, Bending, Decoiling

Baja Kelas: 301L, S30815, 301, 304N, 310S, S32305, 410, 204C3, 316Ti, 316L, 441, 316, 420J1, L4, 321, 410L, 410L, 410L, 410L, 410L, 410L, 410L, 410L, 410L, 316L, 410L, 410L, 410L, 410L, 410L , 430, 309S, 304, 439, 425M, 409L, 420J2, 204C2, 436, 445, 304L, 405, 370, S32101, 904L, 444, 3051, 444, 3051

Surface finish: 2B

Pangiriman Time: dina 7 poé

Ngaran produk: Stainless Steel Coil

Téhnik: Cold Rolled Hot Rolled

Beungeut: BA/2B/NO.1/NO.3/NO.4/8K/HL/2D/1D

MOQ: 1 Ton

Harga Istilah: CIF CFR FOB EXW

pamayaran: 30% TT + 70% TT / LC

Sampel: Sampel Bebas

Packing: Standar Sea-pantes Packing

Bahan: 201/304/304L/316/316L/430 Lambaran Stainless Steel

Kamampuhan suplai: 2000000 Kilogram / Kilograms per Bulan

Rincian bungkusan: Numutkeun kabutuhan palanggan.

Palabuhan: Cina

Pintonan produk

Tiis digulung coil-4
Tiis digulung coil-3
Tiis digulung coil-1

Kustomisasi

Logo ngaropéa (Min. Order: 5 Ton)

bungkusan ngaropéa (Min. Order: 5 Ton)

Kustomisasi grafis (Min. Order: 5 Ton)

Waktos prosés

Kuantitas (Ton) 1 - 25 26 - 100 101 - 200 > 200
Est.Waktos (dinten) 5 9 12 Pikeun dirundingkeun

spésifikasi

Surface Finish Harti Aplikasi

2B

Anu rengse, sanggeus rolling tiis, ku perlakuan panas, pickling atawa perlakuan sarimbag sejen tur panungtungan ku rolling tiis mun dibere luster luyu. Alat médis, industri pangan, bahan konstruksi, parabot dapur.

BA

Maranéhanana diolah kalayan perlakuan panas caang sanggeus rolling tiis. Parabot Dapur, Peralatan Listrik, Pangwangunan Gedong.

NO.3

Maranéhanana réngsé ku polishing kalawan No.100 mun No.120 abrasives dieusian dina JIS R6001. parabot dapur, wangunan wangunan.

NO.4

Maranéhanana réngsé ku polishing kalawan No.150 mun No.180 abrasives dieusian dina JIS R6001. Parabot dapur, Konstruksi Gedong, Parabot Médis.

HL

Anu réngsé polishing ku kituna méré corétan polishing kontinyu ku ngagunakeun abrasive tina ukuran sisikian cocog. Pangwangunan wangunan

NO.1

Beungeut réngsé ku perlakuan panas sarta pickling atawa prosés pakait aya sanggeus rolling panas. Tangki kimia, pipa.

Katerangan Produk

Beungeut produk ieu MR, eunteung kacida digosok stainless steel kalawan gloss transparan, beresih jeung elegan.

barang nilai
Kelas 304
Standar JIS, AiSi, ASTM, GB, DIN, EN
Panjangna Palanggan Diperlukeun
Lebar Palanggan Diperlukeun
Tempat Asalna Cina
Asalna Jiangsu
Ngaran Brand BAOSTEEL
Nomer modél 304
Tipe piring / lambar
Aplikasi Konstruksi, Dapur, Industri jsb.
Sertifikasi BV
Toleransi ± 1%
Ngaran Produk SUS 304 4x8 lambar stainless steel hiasan
Téhnik Tiis Gulung Panas Gulung
Warna pérak
Ujung Ngagiling Tepi Slit Tepi
Sampel Sampel Bebas
Beungeut eunteung / 8k
MOQ 1000 kg
Ukuran Palanggan Diperlukeun
Palabuhan Shanghai

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami