Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Kawat Stal 304 316 201, Kawat Stal 1mm

Katerangan pondok:

Baja Kelas: stainless steel

Standar: AiSi, ASTM

Tempat Asal: Cina

Jenis: Kawat ditarik

Aplikasi: MANUFACTURING

Alloy atanapi Henteu: Non-Alloy

Paké husus: Tiis Pos Steel


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Baja Kelas: stainless steel

Standar: AiSi, ASTM

Tempat Asal: Cina

Jenis: Kawat ditarik

Aplikasi: MANUFACTURING

Alloy atanapi Henteu: Non-Alloy

Paké husus: Tiis Pos Steel

Jumlah modél: HH-0120

Kasabaran: ± 5%

Palabuhan: Cina

Kelas: stainless steel

Bahan: Stainless Steel 304

Kata Kunci:Tali Kawat Baja Jangkar Beton

Fungsi: Karya Konstruksi

Pamakéan: Bahan Konstruksi

Bungkusan: Roll

diaméterna: 0.25-6mm

Sertipikat: ISO9001: 2008

Rincian bungkusan: packing standar ékspor laut-pantes, urang tiasa pak sakumaha diperlukeun pembeli

Pintonan produk

360
102095aw1502a

Kustomisasi

Logo ngaropéa (Min. Order: 10 Ton)

bungkusan ngaropéa (Min. Order: 10 Ton)

Kustomisasi grafis (Min. Order: 10 Ton)

Waktos prosés

Kuantitas (Ton) 1 - 5 >5
Est.Waktos (dinten) 7 Pikeun dirundingkeun

Kawat Stainless Steel

Ku milih bahan baku kualitas luhur sareng téknologi canggih, urang tiasa mastikeun kualitas produk ékspor.Tianrui ngahasilkeun benang stainless steel kalawan kualitas luhur kawat stainless steel, nu dipaké pikeun fabrics tékstil.Urang nyadiakeun ukuran kawat stainless steel: 0.02mm mun 5mm.

Aplikasi

Handcart, karanjang centrifugal, washer beberesih Pad, instrumen karinjang, manuk buktina Sistim filter layar, staples, panyambungna fléksibel, grids na hampang, spokes sapédah, cinyusu, tali kawat baja, pos tiis, sabuk conveyor, selang braided, paku, ranté, mengikat garis, belts témbok, MIG na TIG garis, redrawing garis, kawat baja bolong, asesoris dapur, bal, jsb.

Katerangan Produk

1) Kelas: 201, 202, 301, 302, 304, 304L, 316, 316L jsb,

2) Standar: AISI, ASTM, DIN, GB, JIS, SUS

3) Kaayaan: kawat lemes, kawat semi-lemes, kawat teuas

4) Surface finish: éléktrolisis caang, caang, matt.

5) Packing: Kantong anyaman, coil, batur oge sadia nurutkeun sarat klien '

6) Panjangna: 500m-2000m / Reel

7) bijil: SGS, ISO 9001:2000

8) Uji: Uyah Semprot leuwih 200 jam

9) MOQ: 500kg

10) Pangiriman: Dina 20 poé

11) Istilah pamayaran: FOB SHANGHAI atanapi CIF ANY PROT

Parameter Téknis

AISI Komposisi Kimia (%)
Kelas
  C Si Mn P S Ni Cr Mo
304 0.08 1 2 0.045 0.03 8.00-10.50 18.00 ~ 20.00 -
304H > 0.08 1 2 0.045 0.03 8.00-10.50 18.00 ~ 20.00 -
304L 0.03 1 2 0.045 0.03 9.00-13.50 18.00 ~ 20.00 -
316 0.045 1 2 0.045 0.03 10.00-14.00 10.00-18.00 2.00-3.00
316L 0.03 1 2 0.045 0.03 12.00-15.00 16.00-18.00 2.00-3.00
430 0.12 0.75 1 0.04 0.03 0.6 16.00-18.00 -
430A 0.06 0.5 0.5 0.03 0.5 0.25 14.00-17.00  
Kandelna 0,5 mm-1 mm
Lebar 15mm-25mm sakumaha dipénta
Panjangna 30mm-70mmor sakumaha pamundut customer
Standar ASME, ASTM, EN, BS, GB, DIN, JIS, jsb
Bahan 201, 202, 301, 321, 304, 304L, 316, 316L, 309S, 310S, 410, 430, jsb
Beungeut 2B, BA, 8K, No 4 No.1
gilinding: TISCO, LISCO, BAO STEEL
Bungkusan Standar ékspor bungkusan laut-pantes
Téhnik Hot rolled / cold rolled
Waktos pangiriman 10-25 poé
Kamampuhan suplai 700 metrik ton/bulan
istilah pamayaran L/C, T/T
Rentang aplikasi Bahan pangan, gas, metalurgi, biologi, éléktron, kimia, minyak bumi, alat keur ngagolakkeun, tanaga nuklir Alat médis, pupuk, jsb.
Catetan Urang bisa ngahasilkeunce standar lianna salaku sarat konsumén '

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami