Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Tiis digambar husus-ngawangun Steel

Katerangan pondok:

Tiis ditarik (digambar tiis) baja ngawangun husus, umum steels ngawangun husus kaasup panas-digulung baja pigura jandela, ploughshare baja, panas-digulung bagian baja keur mobil cingcin panahan kabayang, panas-digulung bagian baja pikeun pelat lagu, panas-digulung bagian baja pikeun rims kabayang mobil, rel baja, sarta shipbuilding Ball baja datar, kabel reel baja, scraper baja, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Kusabab tina particularity na singularity pamakéan na, baja ngawangun husus mindeng boga syarat nu leuwih luhur pikeun akurasi ti baja basajan-bagian, nu boga syarat luhur dina kamampuhan pakakas.Kusabab bentuk cross-bagian kompléks na, utamana baja ngawangun husus pikeun loba kali husus, aya malah saeutik pangalaman pikeun neuleuman tina, nu ngajadikeun rarancang pass jeung produksi leuwih hese tibatan baja cross-bagian basajan.Ku alatan éta, biaya produksi baja ngawangun husus leuwih luhur batan nu baja basajan-bagian.Kusabab bédana badag dina bentuk jeung ukuran tina baja ngawangun husus, loba di antarana dedicated ka industri tangtu atawa kasempetan husus, jadi paménta pasar pikeun rupa tunggal mindeng teu badag pisan.Ku alatan éta, skala sistem produksi baja ngawangun husus mindeng teu pisan badag.

Baja ngawangun khusus nyaéta singketan tina baja bagian kompleks sareng ngawangun khusus, anu kalebet jinis baja bagian, sareng béda sareng nami baja bagian sederhana.Numutkeun prosés béda, éta bisa dibagi kana panas-digulung baja ngawangun husus, tiis-digambar (tiis-digambar) baja ngawangun husus, tiis-kabentuk baja husus ngawangun, dilas baja ngawangun husus, jsb Biasana husus- baja ngawangun nujul kana panas-digulung baja ngawangun husus.Hot-digulung baja ngawangun husus nyaéta baja panas-digulung nu distinguishes baja pasagi, baja buleud, baja datar jeung wangun umum.

Pintonan produk

Steel Wangun Husus4
Steel Wangun Husus1
Husus-ngawangun Steel

Fitur produk

Kusabab tina particularity na singularity pamakéan na, baja ngawangun husus mindeng boga syarat nu leuwih luhur pikeun akurasi ti baja basajan-bagian, nu boga syarat luhur dina kamampuhan pakakas.Kusabab bentuk cross-bagian kompléks na, utamana baja ngawangun husus pikeun loba kali husus, aya malah saeutik pangalaman pikeun neuleuman tina, nu ngajadikeun rarancang pass jeung produksi leuwih hese tibatan baja cross-bagian basajan.Ku alatan éta, biaya produksi baja ngawangun husus leuwih luhur batan nu baja basajan-bagian.Kusabab bédana badag dina bentuk jeung ukuran tina baja ngawangun husus, loba di antarana dedicated ka industri tangtu atawa kasempetan husus, jadi paménta pasar pikeun rupa tunggal mindeng teu badag pisan.Ku alatan éta, skala sistem produksi baja profiled mindeng teu pisan badag.

Panjelasan Produk

Baja sectional mangrupikeun salah sahiji tina opat jinis baja utama (ngawangun, kawat, piring, sareng tabung), sareng éta mangrupikeun baja anu seueur dianggo.Nurutkeun kana bentuk bagian, bagian baja dibagi kana bagian basajan baja bagian jeung kompléks atawa bagian husus baja bagian (baja ngawangun husus).Ciri tina urut éta tangents dijieun iraha wae titik dina periphery tina bagian cross umumna teu motong di bagian.Sapertos: baja pasagi, baja buleud, baja datar, baja sudut, baja héksagonal, jsb.;steels husus ngawangun umum kaasup panas-digulung pigura jandela baja, ploughshare baja, panas-digulung bagian baja keur cingcin panahan kabayang mobil, baja bagian panas-digulung pikeun pelat lagu, sarta rims kabayang mobil.Hot rolled section steel, steel rail, flat ball steel for shipbuilding, kabel coil steel, scraper steel, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami