Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Taros Kami

Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd.

TAROS KAMI

Kami ngagaduhan tim rékayasa profésional pikeun ngalayanan unggal kabutuhan lengkep.Sampel gratis tiasa dikirim pikeun anjeun pribadi pikeun terang langkung seueur fakta.Sangkan anjeun bisa minuhan kahayang anjeun, mangga bener ngarasa ongkos-gratis ngahubungan kami.Anjeun tiasa ngirim email sareng nelepon kami langsung.

ALAMAT

Huitong Logistics Park Kota LiaoCheng.Propinsi Shandong.Cina

E-MAIL

TELEPON

+86 17701029715

+86 18854809715

WHATSAPP

+86 18854809715

+86 17701029715

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami