Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Plat stainless steel High nikel alloy 1.4876 korosi tahan alloy

Katerangan pondok:

1.4876 korosi alloy tahan boga alus stress korosi cracking lalawanan, stress korosi cracking lalawanan dina cai klorinasi, résistansi korosi kana uap, hawa jeung karbon dioksida campuran, sarta lalawanan korosi alus mun asam organik kayaning HNO3, HCOOH, CH3COOH jeung asam propionic.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka pikeun alloy tahan korosi

1.4876 mangrupakeun solusi padet dumasar Fe Ni Cr strengthened cacad suhu luhur alloy tahan korosi.Hal ieu dipaké handap 1000 ℃.1.4876 alloy tahan korosi boga lalawanan korosi suhu luhur alus teuing jeung kinerja prosés alus, stabilitas microstructure alus, processing alus tur kinerja las.Gampang ngabentuk ku ngolah tiis sareng panas.Ieu cocog pikeun nyieun bagian anu merlukeun suhu luhur sarta lila-lila gawé dina kaayaan sedeng corrosive kasar.

sipat alloy tahan korosi

1.4876 korosi alloy tahan boga résistansi retakan korosi stress alus, résistansi retakan korosi stress dina klorida cai, résistansi korosi kana uap, hawa jeung karbon dioksida campuran, sarta lalawanan korosi alus mun asam organik kayaning HNO3, HCOOH, CH3COOH jeung asam propionic.

Standar eksekutif pikeun alloy tahan korosi

1.4876 standar eksekutif alloy tahan korosi aya runtuyan standar di sagala rupa nagara.Standar luar nagri umumna UNS, ASTM, AISI sareng din, sedengkeun standar nasional urang kalebet standar merek GB / t15007, standar rod GB / t15008, standar plat GB / t15009, standar pipa GB / t15011 sareng standar sabuk GB / t15012.

Merek pakait tina alloy tahan korosi

Standar Jerman:1.4876, x10nicralti32-20, Standar Amérika no8800, 1.4876, standar nasional gh1180, ns111, 0cr20ni32fe

Komposisi kimia tina alloy tahan korosi

Karbon C: ≤ 0,10, silikon Si: ≤ 1,0, mangan Bungbulang: ≤ 1,50, kromium Cr: 19 ~ 23, nikel Ni: 30,0 ~ 35,0, aluminium al: ≤ 0,15 ~ 0,6, titanium 0,6 titanium Ti: ≤ 0,6 ≤ : ≤ 0,75, fosfor P: ≤ 0,030, walirang s: ≤ 0,015, beusi Fe: 0,15 ~ surplus.

ngolah alloy tahan korosi jeung las

1.4876 korosi alloy tahan boga kinerja panas alus.Suhu kerja panas nyaéta 900 ~ 1200 sareng ngabentuk bending panas nyaéta 1000 ~ 1150 derajat.Dina raraga ngurangan kacenderungan korosi intergranular tina alloy nu, éta kudu ngaliwatan 540 ~ 760 derajat zone sensitization gancang-gancang.annealing softening panengah diperlukeun salila gawé tiis.Suhu perlakuan panas nyaéta 920 ~ 980. Suhu solusi padet nyaeta 1150 ~ 1205. Kaayaan las téh alus, sarta metoda las konvensional.

Sipat fisik alloy tahan korosi

Kapadetan: 8.0g / cm3, titik lebur: 1350 ~ 1400 ℃, kapasitas panas husus: 500J / kg.K, résistansi: 0,93, modulus elastis: 200MPa.

Widang aplikasi tina alloy tahan korosi

1.4876 alloy tahan korosi boga résistansi stress korosi unggulan dina cai nu ngandung klorida jeung konsentrasi low NaOH.Hal ieu loba dipaké pikeun rancang parabot stress korosi-tahan tinimbang 18-8 baja austenitic.Hal ieu dipaké dina tekanan cai reaktor evaporator, suhu luhur gas leuwih tiis réaktor, natrium leuwih tiis réaktor exchanger panas gancang jeung pipa uap superheated dina industri kakuatan.Hal ieu dipaké dina HNO3 cooler, asétat anhidrida cracking pipe sarta sagala rupa alat-alat bursa panas dina industri kimia.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami