Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Harga Pabrik Hiasan Stainless 310s Aisi 310s Round Seamless Stainless Steel Pipe 310s Industri

Katerangan pondok:

Aplikasi: pipa hiasan, pipa industri, manteng deet

Las Tipe Jalur: Seamless

Diaméter luar: 60mm, 6-700mm

Service Processing: Bending, las, Punching, motong, Molding

Invoicing: ku beurat téoritis

Pangiriman Time: 31-45 poé

Ngaran produk: Hiasan Tianjin Round Seamless Stainless Steel Pipe 201

Ketebalan: sch5s, sch10s, sch10, sch40s, std sch80s, xs, jsb


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Pengiriman barang: Rojongan angkutan laut · angkutan darat

Standar: JIS

Tempat Asal: Cina

Jumlah modél: SSP310S

Tipe: Seamless

Baja Kelas: 300 Series, 301L, S30815, 301, 304N, 310S, S32305, 410, 204C3, 316Ti, 316L, 441, 316, L4, 420J1, 30SL, 41, 30, 30, 41, 41, 30, 41 314, 347, 430, 309S, 304, 439, 204C2, 425M, 409L, 420J2, 436, 445, 304L, 405, 370, S32101, 425M, 409L, 420J2, 436, 445.

Aplikasi: pipa hiasan, pipa industri, manteng deet

Las Tipe Jalur: Seamless

Diaméter luar: 60mm, 6-700mm

Kasabaran: ± 0.1mm

Service Processing: Bending, las, Punching, motong, Molding

Kelas: 310S, TP310S

Bentuk bagian: buleud

Galunggung Atawa Henteu: Nyaeta alloy

Surface finish: 2B

Invoicing: ku beurat téoritis

Pangiriman Time: 31-45 poé

Ngaran produk: Hiasan Tianjin Round Seamless Stainless Steel Pipe 201

Ketebalan: sch5s, sch10s, sch10, sch40s, std sch80s, xs, jsb

Beungeut: No.1, 2B, BA, 8K, 4K, Embossed, No.4, jsb.

Sadia Bentuk: buleud, pasagi, sagi opat, jsb.

Bentuk anu disayogikeun: Pipa, Tube, Coil, Fittings, jsb.

Koperasi Steel Mill: TISCO, BAOSTEEL, POSCO, JISCO, LISCO, jsb.

Standar Sarua: GB, JIS, KS, UNS, BSEN, IS, ASTM, CNS, DIN.

Sampel: Sampel Gratis Sadia

Sertifikasi: ISO

Kamampuhan suplai: 4500 Ton / Ton per Bulan 201 304 316L karbon stainless steel pipa seamless na tube

Pintonan produk

pipah baja seamless-2
pipah baja seamless
pipah baja seamless-1

Kustomisasi

Bungkusan ngaropéa (Pesanan Min.: 10000 Kilogram)

Rincian bungkusan

tube stainless steel seamless

1. Dina kebat

2. pakét plastik

3. bulistir

4.According kana sarat konsumén

Palabuhan: Pelabuhan Tianjin

Waktos prosés

Kuantitas (Kilogram) 1 - 5000 > 5000
Est.Waktos (dinten) 20 Pikeun dirundingkeun

Parameter Téknis

Kuantitas (Ton) 1 - 200 > 200
Est.Waktos (dinten) 15 Pikeun dirundingkeun
Ngaran Pipa Steel Welded Steel
 Ukuran Diaméter luar 10,3 ~ 610 mm
Ketebalan Tembok 1.24 ~ 52.37 mm, Ukuran tiasa disaluyukeun
Panjangna Kurang ti 12 m
 Standar GB12771-91, ASTM A1053/A1053M-06, ASTM A268/A268M-05A, ASTM A269-07
ASTM A270-03A, ASTM A312/A312M-06, ASTM A358/A358M-05, ASTM A632-04
ASTM A789/A789M-05b, ASTM A790/A790M-05b, ASTM A872/A872M-07A, ASTM
A949/A949M-01(2005), ASTM A999/A999M-04A
 Pamakéan Bahan wangunan konstruksi, bracket témbok curtain, guardrail / bahan handrail,
minyak bumi jeung transmisi gas, batubara, hiasan, rékayasa kimia, kadaharan
ngolah, pamakéan tatanén, pipa indoor, manaskeun cai, alat keur ngagolakkeun, bak mandi jsb.
Ends Protector Cap pipa plastik dina duanana tungtung
Téhnik Tiis Digulung
Surface Réngsé Polishing grit400/grti600/grti800 jsb
Bentuk Bagéan Buleud, Bevled
  Bungkusan Bungkusan Batin: Caps dina duanana tungtung, baja perjalanan kuat dina unggal kebat,
Bungkus luar: PE Wrapping luar,
Métode Packing Standar Ékspor (Bundel sareng strip baja, palet baja),
shipped kalawan 20 'atanapi 40' wadahna atawa di carrier bulk.
Salaku Request Palanggan.
Palabuhan Pelabuhan Xingang, Tianjin, Cina
Tanggal Pangiriman Numutkeun kuantitas sareng spésifikasi unggal pesenan
pangmayaran L/C, T/T, Western Union, Alibaba Perdagangan Jaminan

Katerangan Produk

Service Processing Bending, Las, Decoiling
Oiled atanapi Non-oiled Non-minyakan
Waktos pangiriman Dina 7-15 Dinten
Ngaran Produk Batin coated tube palastik
MOQ 1 ton
kecap konci Dijejeran ku tabung stainless steel
Beungeut Customers't Sarat
Wangun Pipa buleud
Waktos pangiriman Dina 7-15 Dinten
Standar GB 5310-1995

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami