Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Borongan 6061 T4 Lightweight Extruded kerung 4 4.5 5 6 7 8 Inci Od Aluminium Alloy Tubing Pipa Tube

Katerangan pondok:

Perlakuan permukaan: palapis bubuk

Ketebalan témbok: 0,8 ~ 40 mm, 0,8-20 mm

Panjangna: 10 ~ 6000 mm, maksimum 6m atanapi ngaropéa

Sertifikasi: ISO9001: 2008;ISO14001:2004

Kasabaran: ± 0.5mm, gb5237.1-2008 kelas precision tinggi

Warna: pérak, hideung, beureum, biru nurutkeun sarat customer

Kapasitas stamping: maksimum: 10000 ton;Minimum: 500 ton

jasa processing: bending, uncoiling, las, punching sarta motong

Ngaran: extruded kerung 4 4,5 5 6 7 8 inci diaméterna luar pipa minyak alloy aluminium


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Tempat Asal: Cina

Kelas: 6000 Series

Wangun: buleud

Perlakuan beungeut: Bubuk coated

Panjangna: 10 ~ 6000 mm, Max 6m atanapi ngaropéa

Pamakéan: Industri

Teu karasa: HB65~150

Galunggung Atawa Henteu: Nyaeta alloy

Watek: T3 - T8

Al (Min): 98%

Ketebalan témbok: 0,8 ~ 40 mm, 0,8-20 mm

Jumlah modél: ZJD-tube

Ngaran Brand: Zhongjda

kasabaran: ± 0,5 mm, GB5237.1-2008 kelas precision tinggi

Service Processing: Bending, Decoiling, las, punching, motong

Pangiriman Time: 31-45 poé

Sertifikasi: ISO9001: 2008; ISO14001: 2004

Kamampuh Pencét: Maksimum: 10000 ton;Minimum: 500 ton

OD: 6 ~ 700 mm

Finish: Anodizing, powder coating, warna kai

Warna: Pérak, hideung, beureum, biru tunduk kana pamundut konsumén

Fabrikasi: motong, panggilingan, pangeboran, punching, jsb

Ngaran: extruded kerung 4 4.5 5 6 7 8 inci od aluminium alloy pipa tubing

Kamampuhan suplai: 5000 Ton / Ton per Bulan

Pintonan produk

6061-5
6061-3
6061-2
6061-1

Rincian bungkusan

1. Dina bundles kalawan strips baja

2. Dina bundles + PVC pakét biru

3. Dina bulk

4. Numutkeun sarat konsumén '

Palabuhan: Shanghai / Qingdao / Tianjin

alumunium

Pipa Aluminium
produk utama ngawengku 1-7 runtuyan aluminium Pipe / Tube / strip / coil / foil.Urang ogé ngahasilkeun eunteung aluminium Pipe / Tube / lambar, plat aluminium checkered,piring tapak tatu, embossed plat aluminium, jsb
a.Beurat hampang
b.Biaya murah
c.Gampang tur merenah pikeun masang
d.Ramah lingkungan sareng hemat energi
e.Anti kokotor sareng ngabersihkeun diri
f.Tahan korosi sareng buktina Uap
g.lalawanan weathering kuat batan bahan batu jeung waktu valid leuwih lila
h.ductility alus teuing, bisa dijieun kana sagala rupa wangun

Aluminium Pipe / Coil / Lambaran anu loba dipaké dina éléktronika, bungkusan, konstruksi, mesin jeung fields.It séjén dibagi kana murni aluminium pipe / plat, alloy aluminium pipe / plat, plat aluminium ipis, sedeng jeung kandel plat aluminium, pola plat aluminium. .Ayeuna, kelas aluminium anu perusahaan urang tiasa nyayogikeun: 1050, 1060, 1070, 1100, 2024, 3003, 3004, 3005, 3102, 3105,5005, 5052, 5083, 5086, 514, 5086, 514, 514, 6063, 6082, jsb.

Fitur produk

alumunium Kelas Aluminium
STANDAR ASTM B209, JIS H4000-2006, GB / T 3190-2008, GB / T 3880-2006, jsb.
1000 runtuyan 1050 1060 1070 1100
2000 runtuyan 2024(2A12), LY12, LY11, 2A11, 2A14(LD10), 2017, 2A17
3000 runtuyan 3A21, 3003, 3103, 3004, 3005, 3105
4000 runtuyan 4A03, 4A11, 4A13, 4A17, 4004, 4032, 4043, 4043A, 4047, 4047A
5000 runtuyan 5052, 5083, 5754, 5005, 5086,5182
6000 runtuyan 6063, 6061, 6060, 6351, 6070, 6181, 6082, 6A02
7000 runtuyan 7075.7050,7A04.7472.7475
Ketebalan (mm) pipe aluminium 0.8mm-100mm
Diaméter luar (mm) 21-600mm
Panjangna (mm) 6000mm, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut Kawat gambar, oksidasi, PS, permukaan eunteung, Embossing jsb
Watekna H111 H112 H116/H321 H12/H22/H32 H14/H24/H34/H16/H26/H36 H18/H28/H38 H114/H194, jsb
Tipe Pipa / coil / lambar / strips / piring      
pangmayaran L/C, T/T, D/P, West Union, jsb.
Bungkusan pakét ékspor baku, kayaning kotak kai atawa sakumaha diperlukeun.
Palabuhan Tianjin, Qingdao, Shanghai

1000 Series: Industri Aluminium Murni Ngagambarkeun 1000 runtuyan cadar aluminium, ogé katelah cadar aluminium murni, dina sakabéh runtuyan, 1000 runtuyan milik runtuyan jeung eusi aluminium panggedena.Purity bisa ngahontal leuwih 99,00%.2000 Series:Aluminium-tambaga alloy Lambaran aluminium ngalambangkeun runtuyan 2A16 (LY16) 2A06 (LY6) 2000 dicirikeun ku karasa tinggi, nu eusi tambaga anu pangluhurna, ngeunaan 3-5%.3000 Series:Aluminium-mangan alloy Ngagambarkeun 3003 3003 3A21 utamana.Ogé bisa disebut lambar aluminium karat-bukti.3000 séri aluminium lambar utamana diwangun ku mangan.Eusi mangan dibasajankeun 1,0% nepi ka 1,5%.Éta mangrupikeun séri anu ngagaduhan fungsi tahan karat anu langkung saé.4000 Series:Al-Si alloys Lambaran aluminium ngalambangkeun runtuyan 4A01 4000 milik séri kalawan eusi silikon tinggi.Biasana eusi silikon antara 4,5 sareng 6,0%.Ieu milik bahan wangunan, bagian mékanis, forging bahan, bahan las, titik lebur low, résistansi korosi alus.5000 Runtuyan: Al-Mg alloy Ngagambarkeun runtuyan 5052.5005.5083.5A05.5000 runtuyan aluminium lambar milik leuwih ilahar dipake alloy aluminium lambar runtuyan, unsur utama magnésium, eusi magnésium antara 3-5%.Ogé bisa disebut alloy Al-Mg.Ciri utama nyaéta dénsitas low, kakuatan tensile tinggi na elongation tinggi.6000 Series: Aluminium Magnesium Silicon Alloys Wawakil 6061 utamana ngandung magnésium jeung silikon, ku kituna concentrates kaunggulan 4000 runtuyan jeung 5000 Series.6061 mangrupikeun produk tempa aluminium anu dirawat tiis, anu cocog pikeun aplikasi anu ngabutuhkeun résistansi korosi anu luhur sareng résistansi oksidasi.

7000 Series: Aluminium Séng Alloys The wawakil 7075 utamana ngandung Aluminium Séng Alloys, résistansi Korosi: lalawanan korosi ngawengku korosi kimiawi, stress korosi jeung properties.In umum lianna, résistansi korosi runtuyan 1 teh pangalusna, kalawan runtuyan 5 ngajalankeun ogé, dituturkeun. ku runtuyan 3 jeung 6, jeung runtuyan 2 jeung 7 ngajalankeun poorly.The prinsip Pilihan lalawanan korosi kudu ditangtukeun nurutkeun aplikasi.All rupa bahan komposit anticorrosive kudu dipaké dina lingkungan corrosive tina alloy kakuatan tinggi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami