Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Pabrik Pasokan Kandel Tiis Rolled Finish Plate Lambaran Stainless Steel

Katerangan pondok:

Karbon (C): 1. Ningkatkeun résistansi deformasi jeung kakuatan tensile of agul;2. Ningkatkeun karasa jeung ningkatkeun daya tahan kana maké.

Kromium (Cr): 1. Ningkatkeun karasa, kakuatan tensile jeung kateguhan;2. Anti maké jeung korosi.

Kobalt (Co): 1. naek teu karasa jeung kakuatan ka tahan quenching suhu luhur;2. dipaké dina alloy leuwih kompleks pikeun nguatkeun sipat individu tangtu elemen séjén.


Rincian produk

Tag produk

Komposisi struktural

Karbon (C): 1. Ningkatkeun résistansi deformasi jeung kakuatan tensile of agul;2. Ningkatkeun karasa jeung ningkatkeun daya tahan kana maké.

Kromium (Cr): 1. Ningkatkeun karasa, kakuatan tensile jeung kateguhan;2. Anti maké jeung korosi.

Kobalt (Co): 1. naek teu karasa jeung kakuatan ka tahan quenching suhu luhur;2. dipaké dina alloy leuwih kompleks pikeun nguatkeun sipat individu tangtu elemen séjén.

Tambaga (Cu): 1. ningkatkeun daya tahan korosi;2. ningkatkeun lalawanan maké.

Mangan (Mn): 1. ngaronjatkeun hardenability, ngagem lalawanan jeung kakuatan tensile;2. mawa jauh oksigén tina logam molten ku misahkeun oksidasi jeung misahkeun vaporization;3. ngaronjatkeun karasa tapi naek brittleness lamun ditambahkeun dina jumlah badag.

Molybdenum (Mo):1. ningkatkeun kakuatan, karasa, hardenability jeung kateguhan;2. ningkatkeun machinability sarta lalawanan korosi.

Nikel (Ni): 1. ningkatkeun kakuatan, karasa jeung lalawanan korosi.

Fosfor (P): Ningkatkeun kakuatan, machinability sareng karasa.

2. Gampang regas jeung rengat lamun konsentrasi teuing tinggi

Silicon (Si): 1. ngaronjatkeun ductility;2. ngaronjatkeun kakuatan tensile;3. ngaluarkeun oksigén tina logam molten ku misahkeun oksidasi jeung vaporization.

Walirang (S): jumlah leutik bisa ningkatkeun machinability.

Tungsten (W): Ningkatkeun kakuatan, karasa sareng kateguhan.

Vanadium (V): Ningkatkeun kakuatan, karasa sareng résistansi guncangan.

Pintonan produk

Plat baja tahan karat1
Plat baja tahan karat3
Plat baja tahan karat2

Pasipatan fisik

Total koefisien transfer panas logam gumantung kana faktor séjén salian konduktivitas termal logam.Dina kalolobaan kasus, koefisien dissipation panas pilem, kulit keyeng jeung kaayaan beungeut logam.Stainless steel tiasa ngajaga permukaan anu rapih, janten langkung saé tibatan logam sanés kalayan konduktivitas termal anu langkung luhur dina mindahkeun panas.Liaocheng Sandeli stainless steel nyadiakeun dalapan, standar téknis pelat stainless steel plat stainless steel lalawanan korosi, kinerja prosés bending jeung bagian dilas kateguhan, kitu ogé bagian dilas tina prosés stamping kinerja alus teuing tina-kakuatan tinggi plat stainless steel sarta manufaktur na métode.Husus, éta ngandung C: 0,02% atanapi kirang, N: 0,02% atanapi kirang, Cr: 11% atanapi langkung kirang ti 17%, eusi luyu Si, Mn, P, S, Al, Ni, sarta minuhan 12 ≤ Cr Mo 1.5Si ≤ 17, 1 ≤ Ni 30 (CN) 0.5 (Mn Cu) ≤ 4, Cr 0.5 (Ni Cu) 3.3Mo ≥ 16.0, 0.006 ≤ CN ≤ 0.0308 plat stainless steel ~ dipanaskeun nepi ka 1 ℃ perlakuan kalawan laju cooling leuwih ti 1 ℃ / s cooling.Ieu bisa jadi kakuatan tinggi plat stainless steel ngandung leuwih ti 12% fraksi volume organisasi martensite, leuwih ti 730 MPa kakuatan tinggi, résistansi korosi jeung bending processability, sarta kateguhan alus teuing di zone panas-kapangaruhan tina las.Lajeng nganggo Mo, B, jeung sajabana, nyata bisa ngaronjatkeun bagian dilas tina kinerja prosés stamping.

pamakéan has

(1) Sasak plat baja;(2) pelat baja alat keur ngagolakkeun;(3) pelat baja Shipbuilding;(4) plat baja armor;(5) pelat baja mobil;(6) Roofing plat baja;(7) pelat baja struktural;(8) plat baja listrik (silikon lambar baja);(9) Spring baja plat;(10) Solar plat husus (Hai Rui baja husus);(11) Dua sejenna, biasa jeung mékanis struktural pelat baja dina sasmita umum Jepang.

Produk utama

Bursa panas pikeun alat-alat pulp sareng kertas, mesin sareng alat-alat, alat-alat ngawarnaan, alat-alat pamrosesan pilem, pipa, bahan-bahan luar pikeun gedong-gedong di daérah basisir, jsb.

Parameter téknis

Kelas beurat dasar Kelas beurat dasar
lCrl7Mn6Mi5N 7.93 3Crl3 7.75
lCrl8MnBNiSN 7.93 0Crl7Ni12M02 7.98
lCrl7Ni7 7.93 00Crl7Nil4M02 7.98
1Crl7Ni8 7.93 0Cr17Ni12M02N 7.98
1Crl8Ni9 7.93 00Crl7Nil2M02N 7.98
lCrl8Ni9Si3 7.93 0CrlSNil2M02Cu2 7.98
OCrl9Ni9 7.93 00Crl8Nil4M02Cu2 7.98
00Crl9Nil l 7.93 0Crl9Nil3M03 7.98
0Crl9Ni9N 7.93 00Crl9Nil 3M03 7.98
00Crl 8NilON 7.93 0Crl8Nil6M05 8.00
00Crl8Nil2 7.93 0Crl8Ni11Ti 7.93
0Cr23Nil3 7.93 OCrl8NillNb 7.98
0Cr25Ni20 7.93 0Crl8Nil3Si4 7.75
00Crl7MO 7.98 00crl8M02 7.75
7Crl7 7.70 00Cr30M02 7.64
0Cr26Ni5M02 7.70 lCrl5 7.70
lCrl2 7.80 3Crl6 7.70
0Crl3A1 7.7S lCrl7 7.70
1Crl3 7.7S OOCrl7 7.70
OCrl3 7.75 lCrl7Mo 7.70
OOCrl2 7.75 00Cr27Mo 7.67
2Crl3 7.75 0Crl7N|7Al 7.93

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami