Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Galvanized pipe Square Steel Galvanized pipe suppliers 2mm ketebalan Hot Galvanized Square Steel

Katerangan pondok:

baja pasagi: nyaeta padet, bar stock.Dibédakeun tina tabung pasagi, kerung, nyaéta pipah.Baja (Steel): nyaéta bahan anu dijieun tina ingot, billet atawa baja ku cara ngolah tekanan kana sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun.pelat baja sedeng-kandel, pelat baja ipis, lambar baja silikon listrik, strip baja, seamless steel pipe baja, pipe baja dilas, produk logam jeung variétas séjén.


Rincian produk

Tag produk

Baja pasagi

baja pasagi: nyaeta padet, bar stock.Dibédakeun tina tabung pasagi, kerung, nyaéta pipah.Baja (Steel): nyaéta bahan anu dijieun tina ingot, billet atawa baja ku cara ngolah tekanan kana sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun.pelat baja sedeng-kandel, pelat baja ipis, lambar baja silikon listrik, strip baja, seamless steel pipe baja, pipe baja dilas, produk logam jeung variétas séjén.

Pintonan produk

Baja pasagi
Baja pasagi 2
Baja pasagi3

Méja beurat teoritis baja pasagi

Panjang sisi (mm) aréa cross-sectional (cm2) Beurat téoritis (kg/m) Panjang Sisi (mm) aréa cross-sectional (cm2) Beurat teoritis (kg/m)
5 mm 0.25 0.196 30 mm 9.00 7.06
6 mm 0.36 0.283 32 mm 10.24 8.04
7 mm 0.49 0.385 34 mm 11.56 9.07
8 mm 0.64 0,502 36 mm 12.96 10.17
9 mm 0.81 0.636 38 mm 14.44 11.24
10 mm 1.00 0.785 40 mm 16.00 12.56
11 mm 1.21 0.95 42 mm 17.64 13.85
12 mm 1.44 1.13 45 mm 20.25 15.90
13 mm 1.69 1.33 48 mm 23.04 18.09
14 mm 1.96 1.54 50 mm 25.00 19.63
15 mm 2.25 1.77 53 mm 28.09 22.05
16 mm 2.56 2.01 56 mm 31.36 24.61
17 mm 2.89 2.27 60 mm 36.00 28.26
18 mm 3.24 2.54 63 mm 39.69 31.16
19 mm 3.61 2.82 65 mm 42.25 33.17
20 mm 4.00 3.14 70 mm 49.00 38.49
21 mm 4.41 3.46 75 mm 56.25 44.16
22 mm 4.84 3.80 80 mm 64.00 50.24
24 mm 5.76 4.52 85 mm 72.25 56.72
25 mm 6.25 4.91 90 mm 81.00 63.59
26 mm 6.76 5.30 95 mm 90.25 70.85
28 mm 7.84 6.15 100 mm 100.00 78.50

Panjang baja pasagi dieusian kieu.

A. panjangna biasa (teu panjang tetep).

baja umum.

Panjang sisi ≤ 25mm .......................................................... .. panjangna 5~10m

Panjang samping 26~50mm .... .............................. .......... panjangna 4~9m

Panjang samping 53~110mm .................................... ......... panjangna 4 ~8m

Panjang sisi ≥120mm ................................................... panjangna 3~6m

baja kualitas luhur.

Rupa-rupa ukuran panjang sisi .......................... ............... panjangna 2~6m

B. Panjang tetep (ditangtukeun dina kontrak)

C. Multi-panjangna (ditangtukeun dina kontrak)

pamakéan has

pasagi stainless steel utamana dipaké leuwih dina pagawean, kayaning panto na jandéla.

Produk utama

Panas digulung baja pasagi

Panas digulung baja pasagi, nyaéta baja anu digulung atawa machined kana bagian cross pasagi.baja pasagi bisa dibagi jadi dua jenis: panas-digulung jeung tiis-digulung;panas-digulung baja pasagi ngabogaan panjang sisi 5-250mm sarta tiis-digambar baja pasagi ngabogaan panjang sisi 3-100mm.

Baja pasagi

[baja pasagi] baja digulung atawa digawé kana bagian cross pasagi

Dénsitas baja nyaéta: 7,851g / cm3

Itungan beurat teoritis baja

Unit pangukuran pikeun ngitung beurat téoritis baja nyaéta kilogram (kg).Rumus dasarna nyaéta.

W (beurat, kg) = F (luas melintang mm2) × L (panjangna, m) × ρ (dénsitas, g/cm3) × 1/1000

baja pasagi bisa dibagi jadi dua jenis: panas-digulung jeung tiis-digulung;panas-digulung baja pasagi kalayan panjang sisi 5-250mm sarta tiis-digambar baja pasagi kalawan panjang sisi 3-100mm.

Tiis-digambar baja pasagi

baja kuadrat tiis-digambar nujul kana baja tiis-digambar kalawan bentuk kuadrat forging

baja kuadrat tiis-digambar nujul kana baja tiis-digambar kalawan bentuk pasagi.

Tiis digambar baja ieu forcibly stretched baja dina kaayaan suhu kamar kalawan stress tensile ngaleuwihan kakuatan titik ngahasilkeun tina bar baja aslina pikeun ngahasilkeun deformasi palastik tina bar baja guna ngaronjatkeun kakuatan titik ngahasilkeun tina bar baja tur nyimpen baja keur kaperluan éta. .

Gambar tiis nyaéta pamakéan téknologi Tonjolan tiis, ngaliwatan paeh tepat, tarik kaluar sagala jinis-precision tinggi, permukaan lemes buleud baja, baja pasagi, baja datar, baja héksagonal jeung baja ngawangun lianna.

Konsep gambar tiis tina bar baja: pikeun ngahemat baja, ningkatkeun kakuatan ngahasilkeun bar baja keur kaperluan stress tensile saluareun kakuatan ngahasilkeun sarta kirang ti kakuatan pamungkas pikeun manteng bar baja, ku kituna praktek deformasi palastik téh. disebut tiis gambar tina bar baja.

Stainless steel baja pasagi

[baja pasagi] digulung atawa diolah jadi cross-bagian kuadrat

Stainless steel baja pasagi

Itungan beurat teoritis baja

Unit pangukuran pikeun ngitung beurat téoritis baja nyaéta kilogram (kg).Rumus dasarna nyaéta.

W (beurat, kg) = F (luas melintang mm2) × L (panjangna, m) × ρ (dénsitas, g/cm3) × 1/1000

pamakéan produk

Stainless steel baja pasagi utamana dipaké leuwih dina pagawean, kayaning panto na jandéla.

spésifikasi produk

Tiis-digambar baja pasagi caang: 3 × 3mm-80 × 80mm

Baja pasagi twisted

Diaméter baja pasagi twisted nyaéta 4mm - 10mm, spésifikasi umum nyaéta 6 * 6mm na 5 * 5mm, nu twisted ti 8mm na 6.5mm diaméterna elemen coil digambar jeung twisted mungguh.

Bahan: Q235.

Torsi: torsi standar 120mm / 360 derajat, torsi standar relatif geulis tur praktis.

Pamakéan: Loba dipaké dina grating baja, struktur baja atawa beton bertulang pikeun ngaganti rebar.

Kaunggulan: twisted na twisted baja pasagi ngaronjatkeun gaya tensile tina struktur, penampilan geulis, greatly ngurangan waragad ibukota;edges seukeut, diaméter akurat.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami