Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Tentang Kami

Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd.

Shandong Jin Baicheng Metal Bahan Co., LTD., diadegkeun dina 2007, nyaéta parusahaan komprehensif ngahijikeun produksi baja, dagang, processing jeung distribusi logistik.Produk utama perusahaan nyaéta: plat stainless steel, pipa stainless steel, plat stainless steel, pipa dilas, sabuk, baja datar, Angle steel, stainless steel bar, channel steel, Angle steel, rod héksagonal, flanges, valves, kawat stainless steel, grinding piring, piring eunteung, tube baja, alloy pipa baja seamless, pipa minyak, pipa baja precision, pipa hidrolik, buleud baja, karbon buleud baja, alloy buleud baja, perlakuan panas baja buleud tur forging baja buleud, plat baja, plat alloy, Plat tahan tahan, piring tahan cuaca, piring boiler, baja choi, baja struktural karbon, kakuatan tinggi plat baja alloy low, tekanan wadah plat baja, boiler plat, kapang plat, alloy plat, sasak jeung plat baja, luhur-naékna baja wangunan , shipbuilding, plat baja platform produksi minyak, coil digulung tiis, coil digulung panas, coil galvanized, plat karbon, lambar galvanized, plat séng aluminium, ogé bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer rupa produk baja.Pausahaan ngabogaan shearing plat, flattening, motong, lathe, mesin pangeboran jeung alat processing mékanis lianna, bisa ngahasilkeun rupa spésifikasi propil jeung asesoris, bagian non-standar sarta sagala rupa wadahna pikeun konsumén, bahan bisa motong processing jualan, pikeun minuhan sarat customer. , JINBAICHENG produk geus kaliwat ISO9001, TS16949, BV, SGS jeung lembaga sertifikasi kawentar internasional lianna.Produk JINBAICHENG seueur dianggo dina sagala rupa widang sareng parantos ngaladénan langkung ti 10 taun.Konsumén sakuliah Afrika, Eropa, Amerika jeung saterusna, wilujeng sumping konsumén, pabrik jeung padagang cooperate kalawan kami.

taun

Waktos ngadegna

jutaan

Modal kadaptar

méter pasagi

Wewengkon katutupan

bit

Pagawé

Dina 2014, JINBAICHENG aktip ngabales tantangan parna, urang gancangan optimasi sistem, struktur produk disaluyukeun, diwanohkeun inovasi téhnologis, nengetan deukeut ngurangan ongkos jeung kanaékan efisiensi, mékanisme pamasaran innovated, sarta luput euweuh usaha rék dilegakeun pasar.Penjualan taunan 30.000 ton baja, ngahontal omzet 250 juta RMB.

Baja atah
10 rébu ton
Beusi Babi
10 rébu ton
Produk baja
10 rébu ton

Nangtung dina titik anyar, JINBAICHENG bakal deeply nerapkeun outlook ilmiah dina ngembangkeun, deepen reformasi internal, nyorot ngurangan ongkos jeung efisiensi kanaékan, nguatkeun bisnis utama, nyieun pola industri anyar, aktip ngamajukeun transformasi perusahaan tur ngaronjatkeun.Urang bakal terus ningkatkeun kakuatan kalapa urang jeung nyieun kontribusi positif pikeun promosi tumuwuhna perdagangan internasional jeung ngembangkeun ékonomi dunya.

PRODUK UTAMA PERUSAHAAN

Steel pipe Series(pipa seamless, pipe alloy, pipe caang precision, pipe pasagi, pipe dilas, pipe spiral, pipe husus ngawangun, pipe galvanized)

Steel Steel Series(pipa seamless stainless steel, plat stainless steel, stainless steel buleud baja, stainless steel sudut baja, kawat stainless steel, coil stainless steel, eunteung stainless steel)

Steel Plate Series(plat alloy, plat baja karbon, boiler plate checkered plat, coil baja)

Propil Series(baja sudut, baja bagian, baja datar, baja ngawangun husus, baja saluran, I-beam, baja lagu)

Babak Steel Series(baja buleud alloy, baja buleud caang tiis ditarik, baja pasagi, baja héksagonal)

Pipa pas Series(flange, siku)

Tambaga jeung Aluminium Series(kuningan, tambaga, alumunium)