Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Harga kalapa Best Quality Aluminium Extrusion Propil De Aluminio Pikeun Jandela

Katerangan pondok:

Jumlah modél: ss tube pasagi

Téhnik: Cold Rolled Hot Rolled

Istilah Harga: CIF CFR FOB EX-WORK

Istilah Pamayaran: L/CT/T (30% Deposit)

Standar: JIS, AiSi, ASTM, GB, DIN, EN

Kelas: 304 / 304L / 316 / 316L Stainless Steel

Kamampuhan suplai: 1000 Piece / Potongan per Minggu

Aplikasi: Industri, tangga, ubar sareng industri pangan

Service Processing: Bending, las, Decoiling, Punching, motong, Molding


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Standar: JIS, AiSi, ASTM, GB, DIN, EN

Tempat Asal: Cina

Ngaran Brand:

Jumlah modél: ss tube pasagi

Jenis: Dilas

Baja Kelas: 300 Series

Aplikasi: Industri, tangga, ubar sareng industri pangan

Las Tipe Jalur: ERW

Kasabaran: ± 3%

Service Processing: Bending, las, Decoiling, Punching, motong, Molding

Kelas: 304 / 304L / 316 / 316L Stainless Steel

Ngaran produk: Pipa Stainless Steel

Wangun: Square / rectangular tube

Téhnik: Cold Rolled Hot Rolled

Jenis Usaha: Produsén

Istilah Pamayaran: L/CT/T (30% Deposit)

Istilah Harga: CIF CFR FOB EX-WORK

Kualitas: Inspeksi Kualitas Luhur

Waktos pangiriman: 7-20 Poé Gawé

MOQ: 1 Ton

Sertipikat: ISO9001

Sertifikasi: ISO

Kamampuhan suplai: 1000 Piece / Potongan per Minggu

Pintonan produk

Aluminium1-3
Aluminium1-4
Aluminium1-2

Rincian bungkusan

1. kantong PP atawa pe dibungkus pikeun tiap profil misah, sababaraha lembar dipak dina kebat;

2. karton, hal kai atawa rak baja geus sadia;

3. packing ngaropéa téh bisa ditarima.

Waktos Pangiriman: 15-25 dinten saatos pesenan dikonfirmasi

Palabuhan: Cina

Waktos prosés:

Kuantitas (Ton) 1 - 10 11 - 20 21 - 100 > 100
Est.Waktos (dinten) 7 15 20 Pikeun dirundingkeun

Spésifikasi

Ngaran Produk Stainless Steel Square Tube
Bahan 201/304/304L/316/316L/410/420/904L/2205/2507 Stainless Steel
Kandelna 10-400mm
Ukuran 1-12 m (Sadaya Ukuran Bisa Disesuaikeun)
Standar ASTM, JIS, GB, AISI, DIN, BS, EN
Sertifikasi RoHS
Bungkusan bungkusan baku industri atawa nurutkeun sarat klien urang
merek TISCO, ZPSS, ESS, Baosteel, Shandong Beusi jeung Steel, Rizhao Beusi jeung Steel, Xiwang Special Steel jsb.
istilah pamayaran 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan ngalawan salinan B / L
Waktos pangiriman Pangiriman gancang dina 7 dinten, dugi ka kuantitas pesenan
MOQ 1 Ton

Perlakuan Surface Anodizing

Kelas Min-rata ketebalan pilem Min-bagian ketebalan pilem
AA10 10 8
AA15 15 12
AA20 20 16
AA25 25 20
Kelas Anodizing Pilem cet pilem komposit
  Min-rata ketebalan pilem (um) Min-bagian pilem
ketebalan (um)
Min-bagian ketebalan pilem (um) Min-bagian pilem
ketebalan (um)
A ≥10 ≥8 ≥12 ≥21
B ≥10 ≥8 ≥7 ≥6
Propil palapis éléktroforésis umumna disayogikeun ku Kelas B, tapi ogé nyayogikeun tingkatan anu sanés numutkeun palanggan.sarat.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami