Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Naon bédana antara J1 J2 J3 J4 J5 tina Stainless Steel SUS201?

Shandong Jinbaicheng Metal Materials Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun produksi stainless steel, perdagangan, pamrosésan, logistik sareng distribusi.Plat stainless steel / coil / pipe / bar Produsén, Stockholder, Éksportir Di CHINA.

 

1.Di handap ieu ranking eusi unsurtina J1 J2 J3 J4 J5 tina Stainless Steel SUS201.

Eusi tambaga: J4> J1> J3> J2> J5.

Kandungan karbon: J5>J2>J3>J1>J4.

Susunan karasa: J5, J2> J3> J1> J4.

 

2.Bedana dina unsur:

Bahan kalawan eusi tambaga luhur boga kalenturan pangalusna, utamana pikeun produk high-end nu merlukeun akurasi stamping luhur.

Nu leuwih luhur kandungan karbon, nu leuwih luhur karasa.jenis ieu bahan dasarna bisa disebutkeun masalah dina prosés bending, sabab nu leuwih luhur karasa, nu gampang éta burst nalika bending, tapi bahan ieu dipaké pikeun panels datar., Sareng produk anu henteu luhur ogé saé, sareng hargana langkung nguntungkeun.

图片1

3.Pamakéan rupa-rupa sasmita baja:

(201/J1) bahan J1 teh bahan paling loba medar di pasar, satengah tina pamaké bakal make eta dina stamping of panels panto stainless steel, las produk stainless steel, deet manjang produk, rolling rounds, elbows, edges maot. , jsb.

 

(201/J2, J5) Harga J2 sarua jeung J5, tapi aya kénéh béda sacara umum.bending basajan tina bahan J2 handap 1,2 sabenerna euweuh masalah, tapi kasempetan bursting lamun ketebalan ngaleuwihan 1,2 hébat.Sanajan kitu, sanggeus tés, pamaké ngarasa yen J2 teu jauh béda ti J1, tapi bédana badag sanggeus grinding dewan 8K.Dewan J2 écés bakal gaduh langkung lepuh, sareng papan J1 kawilang langkung saé, janten dewan J2 ngan ukur cocog pikeun narik Henteu disarankeun pikeun nganggo prosés anu nungtut rendah sapertos keusik sareng kaca spion biasa.

Beda pangbadagna antara dewan J5 jeung dewan J2 éta teu karasa nyaeta harder ti nu ti dewan J1 na J2.Produk anu keras teuing henteu disarankeun pikeun dianggo salaku produk karajinan.Éta leuwih laborious, kanyataanna, éta sarupa jeung beusi, tapi rada luhur ti J1 dina hal eusi nikel.baja Ieu leuwih cocog pikeun wangun stainless steel atawa struktur anu merlukeun kakuatan tinggi, pipa hiasan stainless steel, produk industri, sedeng swatch stainless steel di pasar tungtung, jsb.

 

(201/J3) J3 perenahna di tengah antara J1 jeung J2.Éta langkung mirah ti J1 sareng langkung mahal tibatan J2.Sok aya dina kaayaan anu rada kagok.Kusabab hargana teu jauh béda ti J1, papan J3 ogé langka di pasar.Inventarisasi, di pasar ieu dimana sanajan 201 kedah dibagi kana sababaraha jinis, henteu peryogi produksi masal tanpa daya saing.Jenis baja ieu cocog pikeun pipa hiasan stainless steel, shearing, tilepan na planing, sarta papan warna titik produk stamping deet.

 

 

(201/J4) pelat J4 oge rada langka di pasar.Salaku disebutkeun tadi, nu leuwih luhur eusi tambaga, nu hadé kinerja manjang.Kusabab éta bahan-kinerja tinggi, éta cocog pikeun jero-gambar pot stainless steel, mangkok, cangkir cai, lampu tank cai, jsb Sanajan 201 J1 ogé bisa nyieun produk anu sarua sarta leuwih hade tinimbang bahan L1 tunggal mahal. , Dina hal tempo kinerja ongkos, J4 bisa minuhan sarat stamping sarta hargana sedeng, tapi ieu dipikaharti yén aya loba pamaké anu ngagunakeun J1 stamping di pasar, sarta aranjeunna teu diangkat masalah naon, jadi J1 meureun jadi kelas baja paling ongkos-éféktif.

 

Kami JINBAICHENG mangrupikeun salah sahiji produsén anu kasohor, eksportir, stokis, pemegang saham sareng supplier sauntuyan kualitatif produk stainless steel..Kami ngagaduhan palanggan ti Pune, Bengaluru, Dahej, Thane, Mexico, Turki, Pakistan, Oman, Israel, Mesir, Arab, Vietnam, Myanmar Jérman jsb.

Situs Web:https://www.jbcsteel.cn/

Surélék:lucy@sdjbcmetal.com  jinbaichengmetal@gmail.com


waktos pos: Dec-01-2022