Shandong JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

telepon Telepon: +86 17701029715
telepon Telepon: +86 18854809715

Naon coil stainless steel?

Scoil stainless steelProdusén,beusi sténless piring / lambarPamegang saham, SScoil / stripÉksportir DinaCINA. 

 

Stainless steel mimitina dihasilkeun dina slabs, nu lajeng nempatkeun ngaliwatan prosés konvérsi maké Z gilinding, nu ngarobah slab kana coil saméméh rolling salajengna.Ieu gulungan lega ilaharna dijieun dina sabudeureun 1250mm (kadangkala rada lega) sarta dipikawanoh salaku 'mill edge coils'.

Ieu gulungan lega salajengna diolah ngagunakeun sauntuyan téhnik manufaktur kayaning slitting, dimana coil lega ieu slit kana multitude tina untaian;ieu dimana loba nu
kabingungan sabudeureun terminologi asalna di. Saatos slitting, éta
stainless steel ngabentuk bets coils dicokot tina coil indung jeung ieu disebut ku loba ngaran béda, kaasup coils strip, coils sesela, banding atawa ngan saukur strips.

Cara coils anu tatu bisa ngahasilkeun ngaran béda keur dilarapkeun ka aranjeunna.Jenis nu paling umum katelah a'pancake coil', dingaranan cara coil kasampak lamun diteundeun datar;'tatu pita' nyaéta ngaran séjén pikeun métode coiling ieu.

Jinis pungkal anu sanés nyaéta 'traverse' atanapi 'Oscillated' , ogé katelah 'tatu bobbin' atanapi 'spool' kusabab kanyataan yén éta katingali sapertos bobbin tina katun sakapeung ieu tiasa sacara fisik tatu kana spool plastik.Ngahasilkeun coil ku cara ieu ngamungkinkeun gulungan anu langkung ageung tiasa diproduksi, hasilna stabilitas ningkat sareng ngahasilkeun produksi anu langkung saé.

图片1

Tiis digulung coil stainless steel

The coil stainless steel ieu digulung ku ngagiling rolling tiis dina suhu kamar.Ketebalan konvensional dibasajankeun 0,1 mm nepi ka 3 mm sarta rubak ti 100 mm nepi ka 2000 mm.

Coil stainless steel tiis-digulung

It boga kaunggulan permukaan lemes, permukaan datar, akurasi dimensi luhur sarta alus
sipat mékanis.Kalolobaan produk anu digulung sarta bisa diolah jadi lambaran baja coated.

Prosés produksi coil stainless steel digulung tiis nyaéta pickling, suhu normal rolling, lubrication, annealing,
leveling, motong rupa jeung bungkusan.

 

Hot digulung coil stainless steel

Dijieunna tina gilinding coil panas kalayan ketebalan 1.80mm-6.00mm sareng rubak 50mm-1200mm.Hot-digulung stainless steel boga kaunggulan tina teu karasa low, processing gampang jeung ductility alus.Prosés produksina nyaéta pickling, rolling suhu luhur, prosés lubrication, annealing, leveling, finishing sareng bungkusan.

Aya tilu béda utama antara coil stainless steel tiis-digulung sarta coil stainless steel panas-digulung.

Anu mimiti, kakuatan sarta ngahasilkeun kakuatan coil stainless steel tiis-digulung leuwih hadé, sarta ductility sarta kateguhan coil stainless steel panas-digulung leuwih hadé.Bréh, ketebalan tina coil stainless steel tiis-digulung nyaeta ultra-ipis, sedengkeun nu ti panas digulung stainless steel coil leuwih badag.Sajaba ti éta, kualitas permukaan, penampilan sarta akurasi dimensi tina coil stainless steel tiis-digulung leuwih hade tinimbang coil stainless steel panas-digulung.

 

BEUNGEUTPERAWATAN

Kami parantos ngimpor alat-alat sareng insinyur profésional, supados permukaan unggal piring stainless steel kami langkung luhur tibatan ekspektasi pelanggan.

 

Beungeut Ciri Téhnologi Processing
N0.1 Aslina Pickled sanggeus rolling panas
2D Blunt Rolling panas + annealing shot peening pickling + tiis rolling + annealing pickling
2B Kabur Rolling panas + anil shot peening pickling + rolling tiis + annealing pickling + tempering rolling
N0.3 Matte Polishing na tempering rolling kalawan 100-120 bolong bahan abrasive
N0.4 Matte Polishing na tempering rolling kalawan 150-180 bolong bahan abrasive
NO.240 Matte Polishing jeung tempering rolling kalawan 240 bolong bahan abrasive
NO.320 Matte Polishing jeung tempering rolling kalawan 320 bolong bahan abrasive
NO.400 Matte Polishing na tempering rolling kalawan 400 bolong bahan abrasive
HL Disikat Grind beungeut sabuk baja kalawan ukuran séréal grinding luyu pikeun nembongkeun tékstur longitudinal tangtu
BA Caang Beungeutna anil sareng nunjukkeun pantulan anu luhur
6K Eunteung grinding kasar jeung polishing
8K Eunteung grinding rupa jeung polishing

图片2

JINBAICHENG METAL BAHAN LTD.nyaéta Produsén & Éksportir coil stainless steel/lambar/piring/strip.

Kami ngagaduhan pelanggan ti Filipina, Pune, Bengaluru, Dahej, Thane, Mexico, Turki, Pakistan, Oman, Israel, Mesir, Arab, Vietnam, Myanmar, India.

 

Situs Web:https://www.jbcsteel.cn/Product/971758761582358528.html

Surélék: lucy@sdjbcmetal.com  jinbaichengmetal@gmail.com


waktos pos: Dec-01-2022